Højskolernes Dag

På Højskolernes Dag holder mange højskoler åbent hus. Hvis du overvejer at tage på højskole, er det en god mulighed for at besøge en skole og få en fornemmelse af stedet og stemningen.

Besøg en højskole på Højskolernes Dag

Højskolernes Dag finder sted hvert år i begyndelsen af maj måned. På dagen holder mange højskoler åbent hus eller inviterer på et måltid mad.

Det er en oplagt mulighed for at opleve en højskole, fornemme stemningen og måske beslutte, om du har fundet den rette højskole.

Højskolernes Dag 2018

Højskolernes Dag er d. 5. maj 2018. Besøg en højskole, og deltag i konkurrence om 20.000 kroner til et højskoleophold.

Læs om hvem der vandt præmier på Højskolernes Dag 2017

Du kan altid komme forbi

Højskolernes Dag er ikke den eneste mulighed for at komme på besøg. Du kan altid komme på rundvisning på en højskole. Du kan bare ringe til skolens kontor og bede om en rundvisning. På den måde får du mulighed for at mærke stemningen og møde både lærere og elever.

Se liste over alle højskolerne

Besøg en højskole og mød de nuværende elever

Besøg en højskole og mød de nuværende elever.