Book et oplæg om at gå på højskole

Undervisere og vejledere på ungdomsuddannelser kan booke gratis oplæg om, hvordan det er at gå på højskole.

Book et oplæg

Som underviser eller vejleder på en ungdomsuddannelse har du mulighed for at bestille et gratis oplæg om højskoleophold for at give dine elever et indblik i, hvad højskole er, og hvad man kan få ud af et højskoleophold.

Oplægget varer mellem 30-45 minutter, hvor vi blandt andet vil fortælle om højskolelivet generelt og tale om, hvordan man kan bruge et højskoleophold i sin videre uddannelse.

Hvad får eleverne ud af oplægget?

De færreste elever er sikre på hvilken uddannelse, de skal vælge, når de er færdige med deres ungdomsuddannelse. Du kan hjælpe dem med denne beslutning ved at præsentere dem for højskolerne. For mange er et højskoleophold afklarende i forhold til valg af uddannelse.

Prezi1170

Højskoleophold reducerer frafald

Undersøgelser viser, at unge, der har været på højskole, har bedre chancer for at gennemføre en uddannelse end studerende, der ikke har. Så hvorfor ikke bestille et oplæg med det samme?

Oplægsholderkorpset

Vi har uddannet et kompetent oplægsholderkorps bestående af unge tidligere højskoleelever, som endnu har deres højskoleophold i frisk erindring, og som kender de forskellige typer af højskoler samt udbuddet af fag og emner. De brænder for at formidle, hvad det særlige ved et højskoleophold er, til andre.

Det er helt gratis

Selve oplægget er gratis, mens transporten skal dækkes af din skole. Vi vil forsøge at finde en oplægsholder nær jeres skole. Vi medbringer selv informationsmateriale.

Bestil oplægget ved at kontakte Barbara Højlund Jacobsen på bj@ffd.dk for yderligere information.