Folkemødet 2016

Mød Højskolerne på Folkemødet. Se vores omfattende program med masser af spændende arrangementer - og stil sulten i Højskolernes Folkekøkken.

folkemøde2

I 2016 har højskolerne følgende initiativer:

  • Højskolernes Folkekøkken (stort telt der fungerer som uformelt møde- og debatsted samt folkekøkken med god og sund mad) - se program
  • Højskolebladet LIVE (Højskolebladet opført som et pop-up magasin)
  • Bustransport og Højskolecamp for nuværende og tidligere højskoleelever.
  • Debat i Folkeoplysningsteltet

Højskolernes Debattørkorps

Flere af de medvirkende højskoledeltagere har noget på hjerte i forhold til politiske og samfundsmæssige emner, og er vandt til at optræde som debatører, ordstyrere eller lignende. De stiller gerne op til andres debatter.

Se invitation og liste over personer og emner her

Mere om Folkemødet

Den 16.-19. juni 2016 tager en lang række politikere, journalister og organisationer til Folkemødet på Bornholm, som byder på en enestående blanding af politiske diskussioner og festivalstemning.

Omkring 700 arrangører deltager, og Højskolerne byder også ind med en masse arrangementer og debatter. Se program på Folkemødets hjemmeside eller i deres app.  

I Højskolernes Folkekøkken vil der være debatter, koncerter og netværksfest.

Med 22.000 besøgende dagligt summer hele Allinge af liv og aktivitet. I 2015 havde vi koncerter med DJ Noize, Pede B og Folkeklubben - og ca. 300 deltagende højskoleelever havde livlige debatter med andre organisationer og politikere, som de ellers kun ser på tv.

Bus og højskolecamp

Vi fragter busser med omkring 500 tidligere og nuværende højskoleelever til Folkemødet. Højskoleeleverne skal bo i en særlig Højskolecamp, på et område der er reserveret til unge deltagere på Folkemødet.

ALT OPTAGET 

 

"Det vigtigste, jeg tog med mig fra Folkemødet, var en fornyet følelse af, at alle der vil have indflydelse har mulighed for at gribe stafetten og sætte en ny dagsorden. Det var jeg ikke til fulde klar over før, og jeg føler nu klart en større mening og motivation til at engagere mig i det politiske samfund. Det er derfor man skal tage til Folkemødet."

Mette Urth Kristensen, tidligere højskoleelev

Klik for at se program-plakat

Plakat Folkekøkken 2016 
 

Højskolerne på Folkemødet

Besøg os i Højskolernes Folkekøkken i Danchells Anlæg. Sund mad, fadøl, vin, kaffe, underholdning, levende musik og debat.


Twitter-feed

Følg på Folkemødet og tal med på #højfm eller #højskole
Følg også @Folkemoedet med #fmdk.

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven