Nyheder fra Højskolerne

Her finder du seneste nyt fra Højskoledanmark og fra Højskolernes Hus.

Gudenåen

Højskole forener musik og natur i ny koncertform

05. december 2016Gudenåens natur og kultur var omdrejningspunktet i ny koncertform skabt af Nørgaards Højskole.

Schadeprisen

To forfattere vandt Krabbesholm Højskoles litteraturpris

28. november 2016Ursula Reuter Christiansen og Kasper Hesselbjerg modtog i weekenden Krabbesholm Højskoles nye litteratur-pris Schade-prisen.

Spisefællesskabet

Fællesspisning samler lokalbefolkningen i Holbæk

24. november 2016Med initiativet 'Spisefællesskabet' inviterer Kunsthøjskolen i Holbæk lokalbefolkningen til samvær, fællesspisning og gratis kulturoplevelser på højskolen.

Alverdens Stemmer

Ny sangfestival bygger bro imellem kulturer

22. november 2016Med ambitionen om at inkludere nye medborgere og bygge bro ved hjælp af den folkelige sang, har Vestjyllands Højskole skabt sang-festivallen 'Alverdens stemmer'.

Krabbesholm Litteraturfestival

Krabbesholm Højskole har skabt ny litteraturfestival

18. november 2016Højskoleelever fra Krabbesholm Højskole har skabt en festival, der udfordrer litteraturens klassiske form.

Jyderup1

Det grønne parcelhus i Jyderup

17. november 2016I baghaven til et gammelt parcelhus har Jyderup Højskole skabt en grøn platform for bæredygtige eksperimenter.

Tillæg efterår 2016 - JP

Højskoletillæg i KD og JP

14. november 2016Både Kristeligt Dagblad og Jyllands-Posten har for nylig udgivet tillæg med masser af højskolefortællinger og perspektiver på højskolernes fremtid.

højskolesangbogen teater

Højskolesangbogen hitter som teater

08. november 2016Hele to teaterforestillinger har titlen Højskolesangbogen.

Elevtal stiger højskole

Flere og flere vil på højskole

07. november 2016Gode nyheder for højskolerne: Flere tager på lange højskolekurser og nedgangen i kursister på korte kurser er stoppet.

Højskolekurser 2017

Over 1000 højskolekurser i 2017

27. oktober 2016Nu kan du allerede begynde at planlægge næste års korte højskolekursus. Vi har lagt dem online og er i gang med at trykke kataloget.

Find kurser og indhold