Nu er alle 2016-kurser online

Det trykte katalog kan hentes i Højskolernes Hus eller på bibliotekerne. Alle, der har bestilt, får det tilsendt med Bladkompagniet den 23.-24. november.

Kataloger 2016

Højskolerne.dk samler alle højskolernes kurser, så du kan danne dig et overblik og finde det helt rigtige kursus for dig.

Korte kurser i 2016

I 2016 afholdes der mere end 1.200 korte højskolekurser, og du vil blive forundret over, hvor meget du kan nå på bare én eller to uger. Mange bruger et kort højskolekursus som en inspiration i arbejdslivet, som et pusterum i uddannelsen, som en aktiv feriemulighed eller som en chance for at møde nye mennesker og udvide netværket.

Der er både plads til at se ind i sig selv og til at se på verden omkring os, og så er der masser af muligheder for at blive udfordret - hvad enten det drejer sig om at dyrke adventure sport eller at synge solo for første gang!

Søg i korte kurser

Se fag og emner på korte kurser

Lange kurser

Et "langt kursus" er et højskoleophold, som varer mellem 8 og 40 uger. Et typisk højskoleophold varer 4-5 måneder. Alle over 17½ år er velkomne. Størsteparten af eleverne er mellem 18 og 24 år gamle. På de to ungdomshøjskoler er alderen mellem 16 og 19 år.

Der er højskoler for de kreative, de sporty, de boglige, de kommunikerende - og så er der dem, der dækker det hele. Uanset hvilken højskole, du vælger, kan du være sikker på at opleve nye sider af dig selv og få maser af input og nye venner.

Søg i lange kurser

Se fag og emner på lange kurser

 

Find kurser og indhold
Tilmeld nyhedsbrev

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven