Hvem skal vi forære højskolesangbøger til?

Vi er i gavehumør. 300 Højskolesangbøger skal gives væk inden jul, og du kan være med til at bestemme, hvem gaverne skal gives til.

Sanggave

Betingelserne er, at bøgerne gives til grupper, personer eller institutioner, som ikke selv har råd til at anskaffe sangbøger, eller som du tænker kan have ekstra glæde af en Højskolesangbog. Institutioner eller grupper, man ikke normalt forbinder med fællessang, vil blive foretrukket.

Sådan gør du?

Skriv din indstilling på Højskolesangbogens Facebookside eller i en direkte besked på Facebook. Er du ikke på Facebook, kan du skrive en mail til jb@ffd.dk.

Du skal skrive

  • hvem du indstiller
  • hvor mange sangbøger, du mener, vi skal give
  • hvorfor du synes, at lige netop den gruppe, person eller institution skal modtage sangbøgerne

Vi uddeler sangbøger 3 gange i december. Din indstilling skal skrives på Facebooksiden senest fredag kl. 9 de næste 3 fredage. Blandt forslagene vælger vi, hvem sangbogsjulegaven skal gives til, og hvor mange de skal have. Vi afslører de heldige modtagere, så hurtigt vi kan nå at få fat i dem.

Hvorfor uddeler vi sangbøger?

I forbindelse med sidste levering af sangbøger, væltede pallen, og over 300 bøger blev beskadiget. De har kun overfladeskrammer, derfor fejler de i princippet ikke noget. Men vi må ikke sælge dem. Vi kan selvfølgelig ikke få over vores hjerter at smide dem ud.

De er forsynet med et stempel, hvor det tydeligt fremgår, at de er modtaget retur i Højskolernes Hus. Det betyder, at de ikke kan returneres og ikke må videresælges.

 

Find kurser og indhold
Tilmeld nyhedsbrev

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven