Udfordring: Gør noget godt for en anden person

Højskolerne og tre andre organisationer står bag et nyt spil, som udfordrer dig i forhold til at gøre en særlig god indsats for andre mennesker. Højskoleelever deler kort ud på Aarhus Banegård d. 15. april og på Københavns Hovedbanegård d. 17. april.

ReachOut cards

Tør du selv tage en udfordring?

Du kan også være med til at vise dit sociale engagement. Ta' en udfordring, som betyder noget for en anden person. Så er du samtidig med til at nedbringe antallet af ensomme i Danmark. ReachOut-kortene er lavet som led i "Folkebevægelsen mod ensomhed".

Sådan gør du:

1. Køb æske med ReachOut kort og del kort ud eller
    Vælg en udfordring via album på Facebook eller
    Vælg en udfordring fra denne liste
  2. Udfør opgaven på ReachOut-kortet og giv/send et eller flere kort videre til den person, som du vil udfordre. Vedkommende skal give kortet videre til en ny person, når den lette eller svære opgave er løst.

3. Del din oplevelse med udfordringen i tekst, billede eller film på de sociale medier med hashtag: #reachoutcard.

Hvem kan bruge kortene?

Alle kan købe æsker med kort. De egner sig fx til spejdere, skoleklasser, events, en vejfest eller til dig, som bare gerne vil have en god undskyldning for at gøre en særlig indsats her og nu for et andet menneske.

Hvad er prisen for en æske med kort?

Prisen er 35 kr. pr. æske med 55 kort: 2 regelkort, 3 info-kort, 30 kort med 60 udfordringer og 20 kort med tomme felter, hvor man selv kan finde på udfordringer. Vi har ingen fortjeneste på salg af kort.

Kortene kan købes på http://goo.gl/QUcfcS

Hvem står bag kortene?

Ungdommens Røde Kors, Ventilen, KFUM spejderne og Højskolerne står bag ReachOut-kortene. Med dem får du en mulighed for at gøre en ekstra indsats for et andet menneske eller en gruppe af mennesker.

Vi er en del af "Folkebevægelsen mod Ensomhed", som du kan læse mere om på www.facebook.com/modensomhed og www.modensomhed.dk (offentligøres 13/4).

Se alle udfordringer på www.reachoutcards.dk

Find kurser og indhold