Hent skolens PDF-kataloger

Aalborg Sportshøjskole

Dansk

Aalborg Sportshøjskole er bygget op omkring to forskellige akademier, Trænerakademiet og Sportsakademiet. På begge akademier har du mulighed for at uddanne dig til træner og instruktør indenfor en række idrætsgrene. Det særlige ved højskolen er det forpligtende fællesskab. Eleverne bor i lejligheder, 3 eller 4 sammen, og du vil møde unge fra andre dele af Danmark og Norden. Men bare rolig, de er lige så tossede med sport som du er, så det skal nok blive interessant.

Du skal tage på højskole, hvis du har teamspirit - eller gerne vil have det! Du skal tage på Aalborg Sportshøjskole, hvis du er til sport, sammenhold og sjov i gaden gaden og samtidig gerne vil møde nye mennesker og udvikle dig personligt. Vi er en storbyhøjskole med fuld fart frem, og den typiske højskoleelev hos os sparer ikke på kræfterne. Vi skal nok udfordre jer, men vi er heller ikke bange for at overlade ansvar og beslutninger til jer. Det er elevernes højskole, og eleverne er medspillere på deres eget ophold. Det kræver engagement, og det ved vi, at du har eller får. Foruden den fantastiske undervisning, har vi et af landets bedste højskolekøkkener, som dagligt serverer 3 hovedmåltider samt 3 mellemmåltider. Så har du mod på et højskoleophold, så pak tasken og kom af sted, du vil ikke fortryde det

Fag & emner

Sportsakademiet

Sportsakademiet på Aalborg Sportshøjskole er tilrettelagt specielt for dig, der vil mærke suset af adrenalin. Her opdager du, hvad du kan og hvem du er. Du møder nye udfordringer og finder uopdyrkede muligheder. Du behøver ikke være supersportsudøver på Sportsakademiet er der nemlig plads til alle uanset erfaring og niveau - men der er ingen tvivl om, at du ta'r forandret herfra. Du bli'r bedre til sport. Mere vidende. Du vokser som menneske. Og du vil ha' et rigtig godt udgangspunkt, når du skal møde de udfordringer, som livet senere hen gi'r dig.

Et ophold på Sportsakademiet gi'r dig ballast til at fungere aktivt som træner eller leder i en sportsforening - tage det første skridt mod en uddannelse, med fokus på breddeidrætten. Sportsakademiet - Basisår til din uddannelse og dit liv - Tag 8, 16, 19, 24, 32 eller 43 uger på Sportsakademiet. På Sportsakademiet skal du foruden dit speciale A fag også vælg et speciale B fag.

Du får venner for livet og oplevelser, som du altid vil tænke tilbage på. De fleste af vores elever oplever højskolen, som det bedste år af deres liv.

Vi tilbyder følgende speciale A fag på Sportsakademiet:

Og du kan vælge mellem følgende speciale B fag

Trænerakademiet

Aalborg Sportshøjskoles træneruddannelse  / instruktøruddannelse på eliteniveau giver dig udsigt til en spændende og dynamisk hverdag, hvor du bruger din viden til at skabe resultater for andre mennesker. Du lærer dem om idræt og følger dem på deres vej til toppen. Du får redskaber til at planlægge og gennemføre idrætsundervisning på alle niveauer fra begynder til elite.

Trænerakademiets træneruddannelse anerkendes af idrættens forskellige specialforbund og Danmarks Idræts-Forbund. Trænerakademiet samarbejder løbende med Team Danmark og Danmarks Idræts-Forbund om en fortsat udvikling af uddannelsens faglige niveau.

Trænerakademiet tilbyder flere spændende hovedfag, hvoraf du skal vælge ét.

• 900 meter fra centrum.
  • Centralt placeret i Aalborgs idrætsmiljø. Vi er nabo til Aalborg Stadion, et svømme- og motionscenter samt tre stadionhaller, hvoraf én er specielt indrettet til gymnastik og spring.
  • I løbet af dit ophold får du mulighed for at springe i faldskærm, tage PADI dykkercertifikat samt få en rejselederuddannelse til yderst favorable priser

Kom og besøg os, inden du beslutter dig for et ophold. Tag din kæreste, dine venner eller dine forældre med en tur til Aalborg. Så skal vi vise dig, hvad vi har at byde på. Ring til os og aftal et besøg på 98131311 - eller hvis du har spørgsmål.

Kontaktinformationer

Aalborg Sportshøjskole