Borups Højskole København

DanskEnglish

Højskolen midt i storbyen - den nye, gamle skole

Borups Højskole bor i et pragfuldt gammelt palæ midt i en moderne storby, København. Vi har høj himmel og rent vand i Frederiksholms Kanal. Fra efteråret 2016 bliver al undervisning på Borups Højskole samlet i linjefag og valgfag. Et af fagene er helt nyt (og vildt spændende for os!): Sport & Event.

På din linje er du dedikeret til det, du brænder for. Og du bliver tæt knyttet til de andre elever på linjen.

Fag & emner

Melder du dig til efteråret, har du valget mellem 7 linjer:

Vi har morgensamling hver morgen kl. 9, hvor vi synger, har et indslag af en elev eller en lærer, og deler de praktiske meddelelser. Hver torsdag har vi et tilbud om fælles kor eller fælles sport, og torsdag eftermiddag samles vi til faget "Idé og eksistens".

Læs om vores sommerkurser her

• Det koster 1100,- kr. pr. uge som dækker undervisning i de 18 uger, al forplejning, ekskursioner, fælles- arrangementer.
  • Der er en egenbetaling på 4000 kr. for en studierejse og 500 kr. for materialer. I alt betales kr. 24.300 kr.
  • Som den eneste højskole i landet, er der ingen senge på skolen, så du
    skaffer dig selv et sted at bo ude i byen, eller bliver boende derhjemme, hvis
    du allerede bor i nærheden.
  • Efterårsholdet begynder søndag den 14. august og slutter lørdag den 17. december 2016.
  • Tilmelding til langt ophold
  • Tilmelding til sommerkursus