Den Rytmiske Højskole

- et musikalsk liv!

Højskoleliv med udgangspunkt i rytmisk musik, lydteknik og sangskrivning.

Vi har professionelle lydstudier og øvelokaler, du bliver undervist af musikere, og bliver en del af et stort musikalsk netværk. Et højskoleophold tager kun et halvt år, men varer hele livet.

Du er altid velkommen til en rundvisning.

Vi har 2 lange kurser, forår og efterår, samt 4 sommerkurser, læs meget mere om dem på vores hjemmeside.

Et døgn på Den Rytmiske Højskole (video)

Fag & emner

Musik DRHMusik

Vi underviser på alle niveauer og indenfor alle genrer. Hver instrumentgruppe har sin egen linje med soloundervisning og workshops. Desuden er der sammenspil, og du skal med på turné rundt i Danmark. Mulighed for teori/hørelære, komposition og sangskrivning. I vores studier kan du indspille musikken sammen med lydteknikerne.

Studiet DRHLydteknik

På lydtekniklinjen får du undervisning i analog- og digitaloptageteknik, med fokus på ProTools. Du kan arbejde på egen hånd i skolens professionelle studier - et 48-spors analogt og tre digitale. Du kommer med på turnéen som PA-tekniker, og kan lave lyd ved live-koncerter på skolen.

Sangskrivning DRHSangskriver- og producer

Her får du mulighed for at komponere din egen musik, skrive tekster, indspille og lydbearbejde i LogicPro. Med skolens studie- og computerfaciliteter som omdrejningspunkt tager vi fat i de moderne produktionsmetoder, som er en væsentlig del af det kreative arbejde, som sangskriver, arrangør og producer.

Udover et veludstyret computerlokale med eget indspilningsstudie har vi 3 øvebokse med "hjemmestudie".

Samba_DRHFælles for linjerne

Ud over linjefagene er der en række fag, nogle er obligatoriske og andre er valgfag. Se hjemmesiden for aktuelle fag og valgfag.

Ved siden af undervisningen er du selv med til at præge skolens liv, og vores veludstyrede undervisnings- og øvefaciliteter står selvfølgelig til rådighed 24 timer i døgnet.

Kom og udvid dit musikalske netværk.

Den Rytmiske Højskole ligger ved Vig i Odsherred - mellem Nykøbing Sj. og Holbæk - og er centralt placeret uanset hvor i landet du kommer fra. Linje 888 har stoppested i Vig, derfor er det meget nemt, at komme fra Jylland til Den Rytmiske Højskole - og tilbage igen.

Det bedste indtryk af skolen får du selvfølgelig ved at besøge os. Hvis du ringer (tlf. 59 360 600) eller mailer i forvejen, sørger vi for en rundvisning.

Payoff2_DRH

Kontaktinformationer