Den Skandinaviske Designhøjskole

DanskEnglish

Se verden med nye øjne
Den Skandinaviske Designhøjskole er en højskole, der har til huse på en smuk proprietærgård, beliggende i et storladent landskab. Med 5000 kvadratmeter velindrettede bygninger, professionelle værksteder - og lokaler og værelser er skolen ideelt indrettet til at beskæftige sig med DESIGN - og en række andre væsentlige forhold i tilværelsen.

Hojskolen

Lær at forbedre dig selv
Vi tror på, at arbejdsprocessen fra ide til produkt, er det afgørende for godt design. Og at erfaring med proces, er den bedste forudsætning, hvis du vil søge ind på Danmarks Designskole, Designskolen Kolding, Arkitektskolerne, Skolen for Visuel Kommunikation, Den Grafiske Højskole, Teko Centret i Herning eller andre tilsvarende uddannelser.

Skab noget nyt, også i dig selv
Hvert år optages mange af vores elever på de nævnte skoler. Men du vil også kunne få glæde af dine erfaringer på alle andre uddannelser og andre sammenhænge. Det er nemlig også undervejs i processen, at du kan afprøve det usikre - det du ikke har prøvet før og være dristig, fordi vi er der til at gribe dig og vejlede dig. Kun ved at bryde vaner og gøre noget nyt, skabes nyt, også i dig.

Vision - inspiration - eksperiment - fordybelse - frihed - forundring - fantasi - forståelse - kreativitet - respekt - design - innovation

Fag & emner

- Du må altid komme på besøg og få en rundvisning og en bid mad

- Alle kan gå på Den Skandinaviske Designhøjskole, uden særlige forudsætninger