Designhøjskolen Højer

DanskEnglish

Dit ophold

Designhøjskolen Højer er en moderne højskole med fuld fokus på design og innovation. Højskolen tilbyder primært lange kurser inden for Spil og animation, Innovativ Mode & Accessories,  Visuel & digital design. Derudover afholdes løbene korte kurser med enten design, kultur eller natur som omdrejningspunkt.

Uanset hvilken retning du vælger vil du få fyldt din værktøjskasse op med kreative arbejdsmetoder, som vil klæde dig godt på til et videre uddannelsesforløb på f.eks The Animation Workshop i Viborg, Designskolen Kolding, Kunstakademiets Arkitekt- & Designskoler, Via Teko, KEA eller tilsvarende uddannelser. Fælles for vores linjer er, at de er kreative, innovative og pirrer din nysgerrighed og skaberlyst. 

Vi blander klassiske fag som tegning, grafik, musik med helt moderne fag som innovation og digitalt design. Vi tilpasser hele tiden vores fag til samfundet, og bruger undervisere både fra ind- og udland. Samvær, arrangementer, caféaftener m.m. vil sammen med undervisningen gøre dit ophold til noget helt specielt, som du sent glemmer. 

Designhøjskolen Højer er placeret i et enestående geografisk område 
- Nationalparken Vadehavet. 
Her er højt til himlen med plads til store armbevægelser og masser af kreativ udfoldelse. Designhøjskolen er et unikt tilbud både for dem der elsker naturen og for dem med interesse for design, innovation og interaktiv kommunikation. Vores værksteder indeholder bl.a lasercutter, 3D printere der kan hjælpe med at løfte og give liv til alle de skæve, skøre idéer kursisterne producerer på kurserne

Læs mere omkring Designhøjskolen Højer her.

Følg os på facebook, se aktiviteter, arrangementer, Åbent hus mm.

https://www.facebook.com/designhojskolenhojer

Følg os på Instagram her

Vi glæder os til at se dig!
Fag & emner

Hovedfag

SPIL & ANIMATION

På Designhøjskolen Højer underviser vi dig i spildesign og i animation, samt den kreative proces du skal igennem for at skabe dem; tegning, programmering, rendering, storyboard og meget mere. Du vil blive undervist af proofessionelle tegnere, art directors, animatorer, filminstruktører, spiludviklere og møde eksperter fra animations og spilindustrien.

Vi arbejder både væk fra computeren, hvor vi specielt har fokus på spillets historie, hvordan man udvikler den gode spil-idé og arbejder med spil som en leg. Det kan være kortspil, spil gennem tiden, kommunikation, brætspil og meget mere. Men også med fagenes programmer og programering.

Vi har kontakt vil virksomheder som Lego og Kiloo.dk, og vores meget brede netværk gør at du vil møde de bedste undervisere fra de største og mest interessante virksomheder. Spilbranchen oplever en stor vækst, og vi holder os på forkant med udviklingen og sikrer os at du bliver undervist af de bedste. 

Læs mere om SPIL & ANIMATION her   

 

INNOVATIV MODE & ACCESSORIES

På linjen for mode & accessories lærer du om mode og intelligente tekstiler, som vi ser en spændende udvikling indenfor; tøj kan kommunikere med pulsure og apps, og rapportere omkring dit helbred. Elektronik væves ind i stof, og tøjet reagerer på udefrakommende signaler og meget mere. 

Vi arbejder med fysiske produkter, der ligger i feltet mellem at være tøj og et produkt - det kan være tasker, smykker, kjoler ure, kostumer, mixed media, lamper etc. Vi arbejder også med de mere traditionelle former for mode og design, som idéudvikling, skitsering, moodboards og research. Du vil blive stillet en række opgaver, der kan være at designe en kjole til en bestemt film, lave et ur til motionsbrug, lave et smykke der kan andet end at "se ud" etc.

På Mode & Accessories blander vi det helt moderne med de klassiske dyder fra modeverdenen og gør dig klar til at træffe nogle faglige valg fremover.

Læs mere om MODE & ACCESORIES  her 

 

VISUEL & DIGITAL DESIGN

På Designhøjskolen Højer underviser vi dig i at designe til den digitale verden.
Du får basale designværktøjer der gør dig rustet til at lave design til print og til skærm. Du kommer på linjen til at arbejde med grafisk design - apps - branding - fotoshoting - blogs - film - æstetik - komposition - tegning og meget mere.
Du bliver undervist af nogle af branchens bedste, og møder bl.a professionelle udviklere af apps, grafiske designere, filminstruktører og illustratorer.

God kommunikation kræver at du dels forstår visuelle har fokus på brugeren og på den information brugeren skal navigere i, og du lærer derfor at lave bruger-undersøgelser, så du rammer den rette målgruppe, at undersøge og mappe dine idéer og de grundlæggende principper for godt visuelt design. Du får også kendskab til en række innovationsmodeller, der vil gøre dig i stand til at udvælge og udvikle de gode idéer. Du kommer til at lave prototyper, og se hvordan dine projekter får liv i den digitale verden.

På Designhøjskolen Højer har vi kontakt til virksomheder som Lego og Kiloo.dk, og vores brede netværk gør, at du vil møde dygtige undervisere fra nogle af landet største og mest interessante virksomheder. App branchen er i stor vækst, og vi holder os hele tiden opdateret på udviklingen og sikrer os at du bliver undervist af de bedste. 

Læs mere om VISUEL & DIGITAL DESIGN her.  


Praktiske informationer

MØD OS

Du er velkommen til at komme og besøge os, og se om skolen er noget for dig. Ring til forstander Kirsten B. Hansen på 22 86 75 46 eller send en email på info@designhojer.dk 

MAD

Fællesskabet omkring spisningen er en vigtig del af det sociale liv på højskolen. Vi har et moderne køkken, med nogle meget dygtige medarbejdere, der sørger for at du får masser af god energi gennem din mad. Skolen er en del af Nationalpark Vadehavet, og vi vægter de gode, lokale råvarer højt.

PRISER

Se priser for lange kurser her

Se priser for korte kurser her


TILMELDING

Læs mere omkring tilmelding her.

Besøg os også gerne på Facebook, og giv os gerne et 'like'. 

 

UNDERVISERE

Vi tilbyder undervisning i de nyeste og mest spændende fag og det stiller store krav til vores lærere. Vi gør stor brug af gæstelærere fra ind- og udland, og er heldige at have kontakt til de førende indenfor deres fag. Vi holder os løbende opdateret og sørger for at tiltrække de bedste undervisere. 

 

DIVERSE INFORMATION

Der er gratis, trådløs internet på hele skolen, og vi har computere (Apple), som vi gerne stiller til rådighed for dig. Vi tilbyder skønne, store værelser med eget the-køkken og bad, samt internet/TV.

Skolen ligger tæt på vadehavet, i et utroligt naturskønt område - vildt og smukt på samme tid. Du kan fordybe dig på højskolen og blive blæst igennem i naturen.

Læs også mere om det sociale på Design Højskolen Højer her.


Kontaktinformationer

Designhøjskolen Højer
Søndergade 21
6280 Højer
Find vej til højskolen

Telefon: 73 62 89 00
info@designhojer.dk

Forstander
Kirsten Boyschau
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven