Hent skolens PDF-kataloger

Gerlev Idrætshøjskole

DanskEnglish

På Gerlev springer vi over hvor gærdet er højest!

Gerlev Idrætshøjskole oplever du glæden ved bevægelse og suset fra sammenholdet. Du oplever en ny verden. Uanset om du er til bevægelseskunst, holdsport eller udendørs eventyr, så har vi et forløb, der udvikler dig - som studerende, som udøver og som menneske. Her er det ikke dit udgangspunkt, der betyder noget, men din vilje til at udvikle dig!

Gerlev _blivelev

Tilmeld dig nu

Har du brug for en tænkepause, et friår eller bare fire fede måneder? Tag på Gerlev Idrætshøjskole og kom i dit livs form både fysisk og mentalt. Vi har nogle af Danmarks mest markante idrætsfag, der bl.a. forbereder dig til Idrætsstudiet eller Fysioterapeutstudiet. Du kan også tage en Lederuddannelse.

Se alle vores hovedfag her.

Hvad enten du er nybegynder eller har 10 års erfaring med at dyrke din idræt, lover vi dig sved på panden, smil på læben og masser oplevelser både i Danmark og på vores studierejser. Når du går på Gerlev tager vi udgangspunkt i dig, og vi lover, at vi udvikler dig. Du rejser ind i dig selv, men også ud i verden. Hvert forløb rummer uforglemmelige rejser til destinationer, hvor du kan prøve kræfter med alt det, du lærer hos os. På rejserne, der kan gå til alt fra Norges fjeld til Rødehavets koralrev, vil din træning få en ny international dimension. Læs om vores rejser her.

ET HØJT FAGLIGT NIVEAU

På Gerlev har vi igennem mange år været først med hovedfag inden for Parkour, MoveOut, CrossFit, freeskiing og vores danseuddannelse. Det betyder, at du møder nogle af Danmarks bedste og mest kompetente undervisere med et højt fagligt niveau, der stiller krav til din læring og som samtidig skaber en stemning og kultur, som gør dit højskoleophold til en inspirerede rejse ind i dit hovedfag og ud i verden, når I tager på studieture til eksempelvis Barcelona, Tjekkiet eller Kina.

VI HAR EN INTERNATIONAL ATMOSFÆRE

På Gerlev har hver fjerde elev en international baggrund. Så det vigtigste, du skal have med dig, er modet på at udvikle dig og møde over 100 nye mennesker, der bliver dine venner. Vi taler meget engelsk i det daglige, så alle elever er med i fællesskabet.

Krammebillde

KOM OG FÅ EN SMAG AF GERLEV

De fleste tager kun et langt højskoleophold én gang i livet og derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige højskole. Derfor anbefaler vi dig at komme på besøg, så du selv kan opleve stemningen, faciliteterne og møde elever og lærere. Vi har altid tidligere elever klar til at tage imod dig.

Ring 5858 4065 og få en rundvisning

Eller få et to minutters indblik i en helt almindelige dag i videoen

Fag & emner

HOVEDFAG 10 lektioner om ugen

Hovedfaget giver en faglig fordybelse og mulighed for at udvikle og udfordre dig selv i et stærkt fællesskab. Se alle vores hovedfag her.

Se her for en kort introduktion til de forskellige skoleperioder, vi arbejder med på Gerlev Idrætshøjskole.
Vælg mellem

SIDEFAG 6 lektioner om ugen

Udover dit hovedfag vælger du et sidefag og to studiefag. Udbuddet kan variere, og du vælger fagene, når du møder på højskolen. Det kunne eksempelvis være

STUDIEFAG 4 lektioner om ugen

Filosofi • Billedkunst • Band • Aktuel debat • Foto- & medieværksted •  • Teatersport • International Lederuddannelse • DGI's Lederuddannelse • Sportspsykologi • Krop & Massage • Leg & Bevægelseskultur • Personlig udvikling.

Vi har store forventninger til, at du vil lægge energi og kræfter i at være med til at gøre Gerlev til et fantastisk sted at være. Til gengæld behøver du ikke være elitesportsmand eller -kvinde. Vi lover, at du kommer i dit livs form under dit ophold. Uanset om du har dyrket idrætten siden du kunne gå eller er ved at lære den at kende.

Du kommer ikke til at kede dig med vores faciliteter

• Svømmehal
  • Parkourpark
  • Idrætshal