Hent skolens PDF-kataloger

Grundtvigs Højskole

DanskEnglish

Højskole tæt på København

På Grundtvigs Højskole sætter du dit eget skema sammen ved at vælge frit mellem ca. 40 fag. Du kan vælge at fordybe dig i et fagområde eller du kan lave din helt egen linje på tværs af fagområderne: Poltik, journalistik, foto, kunst, film, musik, filosofi, litteratur, idræt og NGO.

Det er muligt at forberede dig specifikt til optagelsesprøverne på Journalisthøjskolen og Fotojournalistuddannelsen.

Foredrag, debatter og koncerter

Højskolen vægter højt at afholde aktuelle debatter og foredrag med f.eks. Clement Kjærsgaard, Martin Lidegaard, Johanne Schmidt-Nielsen, Lisbeth Zornig, Niels Roos (Niarn), fotograf Jan Grarup og skuespiller Carsten Bjørnlund. De kommer ud på skolen og fortæller eller sidder i et panel med nogle af landets førende eksperter inden for deres felt.

Vi arrangerer koncerter med etablerede eller upcoming navne som The Raveonettes, Ulige numre, Julias Moon, For Akia, Hannah Schneider og Fallulah og tager på teaterture til f.eks. Gasværket, Betty Nansen og Mungo Park. Vi holder desuden højskoleaftener med fx film, spil, sport, poetry-slam og open mic.

grundtvigshojskole clement  grundtvigshojskole raveonettes
Den, der stiller spørgsmål, er måske en tåbe i fem minutter, mens den, der aldrig gør det, forbliver en tåbe hele livet
- Citat: Tom Connelly

Fag & emner

Vores fagområder er:

• Politik og globalisering
  • Journalistik og fotojournalistik
  • Filosofi og livsanskuelse
  • Kunst og design
  • Film, litteratur og kommunikation
  • Musik, teater og bevægelse

grundtvigshojskole drenge grundtvigshojskole skrig

Beliggenhed

Grundtvigs højskole ligger i Hillerød, kun 35 km. fra København. Vi bruger ofte København til f.eks. teaterture, koncerter, besøg på Christiansborg og andre udflugter.

Ingen rygning indendørs.

Specialkost (diabetiker, vegetar) kan bestilles ved tilmelding.

Man må ikke medbringe hund af allergihensyn.

Kursusstart: August, oktober, januar og marts.
Kursuslængde: 8, 13, 17, 23, 25, 32 eller 40 uger. De fleste tager enten et helt efterår fra aug.-dec. eller et helt forår fra jan.-maj.
Kursuspris: Fra 1.275 kr. pr. uge. Gode tilskudsmuligheder.

Faciliteter

Trådløst Internet på hele skolen.

Skolens atelier og musikstudie står til fri afbenyttelse for elever og kursister.

Vi tilbyder på Grundtvigs højskole kvalificeret studievejledning.

Kontaktinformationer

Grundtvigs Højskole