Gymnastikhøjskolen i Ollerup

DanskEnglish

Ollerup er en Højskole, hvor der er tid til dig. Her fylder idræt og bevægelse meget, hvor du finder muligheder indenfor Parkour, Dans, Fitness & Sundhed, Rytmisk Gymnastik, TeamGym, PowerTumbling og UpGrade. Sidstnævnte er en forberedende linje til Politi, Frømand og Jægerkorps. Vi tilbyder også en række almene og spændende fag. Dertil kan du også fordybe dig i Fotojournalistik.

Det kræver ingen særlige forkundskaber at være elev på Ollerup, hverken mht. uddannelse eller idrætslige færdigheder. Men vi forventer, at du er med og tager del, når du er elev. Til gengæld får du inspiration og mulighed for at udvikle nye sider af dig selv. Du får stimuleret din kreativitet og fantasi.

Her er plads til at være anderledes og til at være sig selv. Vi har tid til dig!

Fag & emner

Kontaktinformationer