Hent skolens PDF-kataloger

Idrætshøjskolen Aarhus

DanskEnglish

Idrætshøjskolen Aarhus - En verden af idræt

Idrætshøjskolen Aarhus byder på en verden af idræt. Hvad end du er til et af vores mange tilbud inden for boldspil eller er mere til fitness, dans eller outdoor/adventure så har vi det rigtige tilbud til dig. Vores fokus er selvfølgelig på idræt, men du har også muligheden for at udfolde dig kreativt, synge med på musikken, opleve kultur på en helt anden måde og målrettet opnå kompetencer til din videre karriere.

Fag & emner

Speciale eller akademi

Du kan sammensætte og tilpasse dit skema efter dine egne ønsker. Som almindelig højskoleelev skal du vælge to idrætsspecialer som du hver træner to gange om ugen. Du kan komme med et ønske om at lære og spille basketball helt fra scratch, gerne ville forbedre dit fodboldspil eller måske er det fitnessformen, der skal pudses af. Hvis du ønsker en lidt mere ambitiøs tilgang til din træning kan du også teste, hvor langt talentet rækker på vores fodbold- eller håndboldakademi. Her fokuserer du på fodbold eller håndbold med træning fire gange om ugen. Herudover kan du sammensætte dit skema ved at vælge et fysisk fag og flere forskellige kulturelle, kreative og musiske højskolefag.

Boost dit CV

På Idrætshøjskolen Aarhus har du mulighed for at tage en bred vifte af instruktøruddannelser, da vi tilbyder træner/instruktøruddannelser på alle vores specialefag. Som elev på vores fitnessspeciale kan du fx tage en fitnessinstruktøruddannelse. På vores ski- og snowboardlinje kan du blive Alpin Klubinstruktør. Du kan også tage trænerkurser inden for fx DBU og DHF. Ved at tage en uddannelse under dit ophold er du bedre kvalificeret til fremtiden og klar til nye jobmuligheder.

På højskole i din kommende studieby Aarhus

På IHÅ råder vi over nogle af Danmarks bedste idrætsfaciliteter, som du som elev vil få rigtig meget glæde af. Vi ligger i Vejlby-Risskov Centret og kan byde på perfekte træningsforhold hele året rundt, lige meget hvilken idræt du vælger - og du skal ikke tværs igennem Aarhus for at komme frem. Vi har bl.a. idrætshaller, svømmehal, kunstgræsbane, spring- og motorikhal, tennisbaner og beachbaner. Derudover har vi praktisk talt skoven og stranden i vores baghave. Ti minutter på cykel fører dig fra højskolen til hjertet af Aarhus. Vi nyder at udnytte kulturlivet og alle de andre muligheder Aarhus byder på.

Vil du vide mere, så send os en mail på ihaa@ihaarhus.dk eller ring til os på 86213800 - Du er altid velkommen til at besøge os for en rundvisning!

Vi glæder os til at se dig på Idrætshøjskolen Aarhus!

Kontaktinformationer

Idrætshøjskolen Aarhus