Nordfyns Højskole

DanskEnglish

Mangfoldighed og venskaber

NORDFYNS HØJSKOLE HAR EN BRED VIFTE AF TILBUD // OG VI BYGGER HELE TIDEN FLERE TIL.

Uanset om du gerne vil tabe dig, har brug for afklaring omkring din uddannelse og fremtid, eller bare gerne vil opleve sammenholdet på en højskole, så er der en linje til dig på Nordfyns Højskole.

Vi har igennem mange år udviklet hver enkelt linje på højskolen, så den giver det optimale udbytte for dig som elev. Hver enkelt lærer brænder for de fag de har og motiverer til at udvide grænser og horisonter og favne verden på en ny og befriende måde.

Vi er en mangfoldig skole, der har elever fra mange steder i verden, med mange kulturer og mange forskellige baggrunde. Så hvis man er nysgerrig på nyt, så er Nordfyns Højskole det helt rigtige sted.

Hvis du syntes du passer på flere af linjerne, men ikke ved hvilken der er den bedste for dig, så kontakt os, og så kan vi sammen finde ud af et program der giver dig mest udbytte af et ophold på Nordfyns Højskole.

Vi har udover hovedfagene også mange spændende valgfag, så der er rigtig mange valgmuligheder til at gøre dit ophold så spændende som muligt.

Fag & emner

• Slankeskolen
    Man kan tit opleve det, at skulle tabe sig som en ensom affære, da det er et personligt projekt. På Slanke Linjen oplever deltagerne et fællesskab, hvor man sammen tager kampen op mod de ekstra kilo. Når man er flere med samme mål, er der god mulighed for at udveksle erfaringer og støtte hinanden.

• Livslinjen
    Nordfyns Folkehøjskole handler om rummelighed for alle. Og rummelighed er lige det man får på livslinjen, der primært er for handicappede. På livslinjen kan man vælge sig ind på to forskellige spor: Kost og Sundhed eller Musik og Medie. Så der er noget for enhver smag.

• Global Future
     Global Future er for dig der aktivt har lyst til at tage del i den forandring verden står over for. Der er fokus på at kunne agere i en global og kompleks verden. Der arbejdes særligt med bæredygtighed og det selv at gøre en forskel. Undervisning på engelsk.

• Dansk Sprog og Kultur
    Dansk sprog og kultur er for udlændinge og danskere der har brug for at lære dansk. Har du brug for at lære dansk? Eller brug for at lære bedre dansk? Er du begynder eller fortsætter? Uanset hvad, så har vi et godt tilbud til dig! Vi tilbyder dansk på alle niveauer. Vi har samarbejde med "Lær Dansk" i Middelfart, hvor du kan tage dansk 1, 2 og 3.

DERUDOVER HAR VI OGSÅ MANGE SPÆNDENDE KORTE KURSER OVER SOMMEREN. LÆS MERE UNDER PUNKTET KORTE KURSER.

Her bor vi

Nordfyns Folkehøjskole er en hyggelig højskole beliggende i landsbyen Harritslev uden for Bogense på Fyn. Skolen har til huse i den tidligere landsbyskole fra 1914. På grunden er der bygget nyere elevboliger, hvor der i alt er plads til 75 elever på enkelt eller dobbeltværelser.

Kontaktinformationer

Nordfyns Højskole