Hent skolens PDF-kataloger

Silkeborg Højskole

DanskEnglish

LAD DIG FORFØRE PÅ SILKEBORG HØJSKOLE!

På  Silkeborg Højskole  er vi opsat på at drage dig med ind i oplevelsen af højskolen som et åbent rum, hvor du kan folde dig ud. Du kan forfølge det, du allerede brænder for - eller du kan kaste dig ud i noget, du aldrig har prøvet før.

Mærk højskolestemningen her:

Fag & emner

Sammen med 90-100 andre elever møder du en engageret faglig undervisning, og du vil især fordybe dig i hovedfagene:

Vi har studierejser til Indien, Palæstina, Norge, Japan, Iran og Danmark.

Hertil kommer muligheden for følgende rejseprojekter i forlængelse af opholdet:

Oveni kan du sammensætte dit eget skema ud fra flere end 35 andre fag ved enten at forfølge dine interesser og styrke dine færdigheder - eller indhente helt ny viden og afprøve endnu ukendte muligheder.

Om du er musiknørd, bidt af politik, friluftsfreak, filosofisk tænkende eller helst til lidt af hvert, så er et ophold på Silkeborg Højskole en mulighed for at møde forskelligheden - og sammen med masser af andre unge!

Silkeborg Højskole er bl.a. film- & caféaftener, svømmehal & fitnesscenter, kajakker & friluftscenter, koncerter & teaterture, studieindspilning & jamsessions, koncerter & gæstelærere, temauger & totalteater, fællestimer & friluftsdage, "Åben Højskole" & åbne værksteder, ekskursioner & udlandsrejser.

Silkeborg Højskole er placeret i Det midtjyske Søhøjland mellem bakker og skove ned til Silkeborg Langsø. Her kan du padle, gå eller cykle lige ind i den vidtstrakte natur - eller du kan på 10 min. være i Silkeborgs centrum med forretninger, tog- og busforbindelser og massevis af kulturtilbud.

Velkommen på Silkeborg Højskole - Du er velkommen til at besøge os og se skolen med egne øjne. Vi har altid tid.

Kontaktinformationer

Silkeborg Højskole