Silkeborg Højskole

DanskEnglish

HER HANDLER DET IKKE OM AT BLIVE TIL NOGET,
MEN OM AT BLIVE TIL NOGEN.

Igennem et hovedfag, to eksistensfag, et hav af valgfag og alt det indimellem, mærker du på Silkeborg Højskole, at her er noget på spil: At højskolen er et eksperimentarium, et frirum, hvor livet ikke handler om nytte og perfektion, kompetencer og karakterer. I stedet handler det om i fællesskab at udforske og udfordre, hvad det vil sige at være menneske og samfund med muligheder og mangler.

Du kan blive forundret og udfordret og forhåbentlig oplever du, at du kan flytte noget og rykke dig selv sammen med andre. Du kan forfølge det, du allerede brænder for - eller du kan kaste dig ud i noget, du aldrig har prøvet før.

Mærk højskolestemningen her:

Fag & emner

Om du er  musiknørd, bidt af  politik friluftsfreak filosofisk tænkende eller helst til  lidt af hvert, så er et ophold på  Silkeborg Højskole en mulighed for at møde forskelligheden - og sammen med masser af andre unge!

Sammen med 100-120 andre elever møder du en engageret faglig undervisning, og du kan vælge mellem hovedfagene:

Hertil kommer muligheden for følgende studierejser
og rejseprojekter i forlængelse af opholdet:

Forår 2017:

Efterår 2017:

Oveni kan du sammensætte dit eget skema ud fra flere end 35 andre fag ved enten at forfølge dine interesser og styrke dine færdigheder - eller indhente helt ny viden og afprøve endnu ukendte muligheder.

Silkeborg Højskole er bl.a. film- & caféaftener, svømmehal & fitnesscenter, kajakker & friluftscenter, koncerter & teaterture, studieindspilning & jamsessions, koncerter & gæstelærere, temauger & totalteater, fællestimer & friluftsdage, "Åben Højskole" & åbne værksteder, ekskursioner & udlandsrejser.

Silkeborg Højskole er placeret i Det midtjyske Søhøjland mellem bakker og skove ned til Silkeborg Langsø. Her kan du padle, gå eller cykle lige ind i den vidtstrakte natur - eller du kan på 10 min. være i Silkeborgs centrum med forretninger, tog- og busforbindelser og massevis af kulturtilbud.

Velkommen på Silkeborg Højskole - Du er velkommen til at besøge os og se skolen med egne øjne. Vi har altid tid.

Book en rundvisning

Kontaktinformationer