Suhrs Højskole

DanskEnglish

Tag på højskole midt i København!

Suhrs Højskole - er Danmarks eneste madhøjskole. Højskolen ligger midt i København - lige ved Rundetårn og som den eneste storbyhøjskole i landet, er der mulighed for at bo på skolen. 

 • Vælg mellem seks hovedfag: Urban Selvforsyning, Kommunikation, Foodlab, Gastro, Sundhed & Ernæring og Foodtrends.
 • Vælg mellem masser af valgfag og køkkenfag. Bliv klog på alt fra verdenskøkken, bagning og hygiejne til partering, undervandsjagt, knivteknik og krydderier.
 • Kom i køkkenet med nogle af Danmarks største gastronomiske ildsjæle og bedste kokke.
 • Kom med på en unik kulinarisk inspirationsrejse til Italien, hvor vi besøger alt fra vingårde til lokale markeder, kokkeskoler og producenter af pølse, ost og skinke.
 • Få erfaring med at skabe madevents, når vi i fællesskab laver folkekøkkener, pop-up restauranter eller madbyttemarked.
 • Og så kan du i fritiden deltage i alt fra sofahygge til ølbrygning, film- eller løbeklub, kor eller bare udnytte Københavns mange muligheder for shopping, kultur og natteliv.

På Suhrs Højskole har mad, smag, kultur, bæredygtighed og sanser en fremtrædende plads, fordi vi mener, at god mad er en vigtig forudsætning for et godt liv. Like os på Facebook eller Instagram og hold dig opdateret om nye fag, lækker mad og livet på en højskole i København.
Fag & emner

Suhrs Højskole er:

 • Mad - Gå på opdagelse i den gastronomiske verden. Vi inviterer indenfor til masser af madfag. Du vælger selv, hvilke emner der interesserer dig. Fra Foodlab til Grøn Gastronomi.
 • Events - Hvad enten vi sælger pølser på distortion, tjekker trends på byens restauranter eller laver pop-up restauranter rundt om i kbh, kommer du til at lære og forstå idéen bag at skabe og afholde større events. Du lærer om madperformance, eventopbygning og projektafvikling.
 • Rejse - Ti dage til det kulinariske Italien! Vi besøger kokkeskoler, markeder, vingårde og lokale producenter. 
 • Design - Afprøv dine evner til at illustrere en kogebog, skabe en plakatkampagne eller udsmykke byen med street art i vores valgfag grafisk design. Du kan også møde en arkitekt og indretningsdesigner som giver dig inspiration til både din lejlighed og og dit hverdagsoutfit.
 • Byliv - Vi bruger København som ramme og platform, både i fritiden og i mange af vores fag og valgfag. Teaterbesøg, cafébedømmelser, koncerter, arkitektur og ekskursioner rundt i det kulinariske København.

           Suhrs Højskoles tagterrasse

Hovedfag:

Udover hovedfagene har vi en lang række valgfag. Vi får hvert år får vi nye gæstelærere, gode ideer og masser af inspiration til valgfag som du kan læse mere om ved at tjekke vores hjemmeside eller abonnere på vores nyhedsbrev.


Praktiske informationer

Om kurserne

Alle lange kurser indeholder en kulinarisk rejse til Italien.
Hvis der er plads på kurserne, vil der være mulighed for at tilmelde sig kortere forløb.

Bo på en højskole midt i København

På Suhrs bestemmer du selv om du vil bo på højskolen, eller bo ude i byen.

Ca. halvdelen af skolens elever bor på højskole. Men uanset hvor du bor, kan du spise alle dine måltider på skolen og deltage i masser af aktiviteter uden for undervisningen både på hverdage og i weekenderne.

 

Suhrs MadakademietSuhrs Madakademiet

Nysgerrig? Så kom ind forbi højskolen, vi giver kaffe og en rundvisning.
Vi ligger lige ved Nørreport Station.

Suhrs - citronkager


Kontaktinformationer

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K
Find vej til højskolen

Telefon: 33 12 80 53
kontakt@suhrs.dk

Forstander
Lars Sonne-Hansen
Tilbage
KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven