Hent skolens PDF-kataloger

Ubberup Højskole

Giv dig selv en udfordring - invester i dig selv

Måske har du brug for inspiration til at ændre dit liv i en sundere retning. Måske trænger du til nye udfordringer. Eller måske har du bare lyst til et højskoleophold med motion, sund mad, sjov og samvær med nye mennesker.

En sund vej i livet

Ubberup Højskole er den første og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange højskolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrejningspunkt.

Hvert år giver vi over 400 elever mod til at ændre deres vaner og redskaber til at leve et sundere liv.

Ubberup - Gavl Og Blomster 2

Video fra Ubberup Højskole

Fag & emner

EFFEKTIV OG SJOV IDRÆT

Vandaerobic • Vandpolo • Aerobic • Swissball • Spinning • Pilates • Crossfit • Boldspil • Tai-chi • Dans • Cirkeltræning • Step • Yoga • MBL • Boksetræning • Bodytoning • Styrketræning • Løbetræning • Krop og træning •  Idrætsgrenene varierer efter årstiderne.

Ubberup _-_zumba

LIVSSTIL OG PERSONLIG UDVIKLING

Personlig udvikling • Individuel coaching • Filosofi • Kommunikation • Krop og psyke • Debat og foredrag • Førstehjælp • Psykologi

Ubberup _-_undervisning

SUND MAD

Ernæringslære • Individuel kostvejledning • Skolekøkken • Tips og ideer til sund mad • Køkkenet serverer fedtfattig mad af gode råvarer

Ubberup - Bøfsalat

KREATIV OG AKTIV

Billedkunst • Sang/kor • Tekstil/Smykker • Film og debat • Tegning • Friluftsliv • Massage • Show

Ubberup - Maleri Og Dekoration 014

FACILITETER

På Ubberup Højskole finder du faciliteter som gymnastiksal, yoga-rum, kreative værksteder, spinningrum, computerrum og flere hyggelige opholdsstuer.

Ubberup Bike-sal

Kontaktinformationer