Find højskole

Alle højskoler i alfabetisk orden

Handicappede på Højskole

Børn med på lange kurser

Konference- og udlejningsfaciliteter

Søg højskole/forstander

Højskolernes Undervisningstilbud

Her kan du læse mere om højskolernes undervisningstilbud til ungdomsuddannelser m. fl. Kontakt de enkelte højskoler for at aftale nærmere vedrørende indhold, overnatning, pris m.v.

Skole Fagkategori og beskrivelse Kontakt Info

Den Skandinaviske Designhøjskole.

Randers

Kunst. Kreative fag.

På Den Skandinaviske Designhøjskole afholder vi jævnligt workshops for design- og billedkunsthold fra gymnasier rundt om i landet. Woskshoppen kan foregå hos os på højskolen, eller vi kan komme ud på jeres skole.

Vi tilbyder undervisning i følgende fag

• Design
  • Arkitektur
  • Billedkunst

Janne

info@designhojskolen.dk

Hjemmeside

Grundtvigs Højskole.

Hillerød

Samfund. Medier. Kreative fag.

Grundtvigs Højskole vil gerne samarbejde med jer og tilbyder særligt tilrettelagte undervisningsforløb om efteråret.

Vi lægger op til, at der både bliver tid til at lytte, tale og lære. Vi tilbyder forløb inden for følgende fag:

• Samfundsfag/politik. Kan kombineres med studietur til Christiansborg, optagelse af Debatten i DR-Byen e.lign.
  • Musik. Kan kombineres med studietur til Rytmekons, Operaen, DR-koncerthus, Vega e.lign.
  • Mediefag. Kan kombineres med studietur til DR, Politiken, Forfatterskolen, World Press Photo e.lign.
  • Kunst. Kan kombineres med studietur til Frederiksborg Slot, Louisiana, SMK e.lign.

Anja Fjord

anja@grundtvigs.dk

Eksempel på tilbud

Idrætshøjskolen Bosei.

Præstø

Idræt. Sport. Gymnastik.

Vi tilpasser enkelt- eller flerdages programmer i samarbejde med Jer. Det kan fx være deltagelse i højskolens undervisning og foredrag, egenundervisning vores lærere, jeres helt eget program i vores faciliteter eller en kombination.

Vi tilbyder undervisning i følgede fag:

• Kampsport
  • Health & Fitness, Outdoor
  • Japansk og Koreansk
  • eSport
  • Meditation og yoga
  • Futsal

Vores erfarne team er klar til at bistå for at skabe det perfekte arrangement til netop Jer!. Flere gymnasielle uddannelsesinstitutioner, efterskoler, idrætsforeninger fra ind og udland samt private virksomheder er idag gæster i vores kursuscenter.

Charlotte

kursuscenter@bosei.dk

Hjemmeside

Vejle Idrætshøjskole.

Vejle

Idræt. Sport. Gymnastik.

Vejle Idrætshøjskole vil gerne samarbejde med jer og tilbyder særligt tilrettelagte undervisningsforløb. Vi lægger op til en masse aktiviteter for krop og ånd. Og vi vil gerne tilpasse programmet efter jeres ønsker og behov.

Vi tilbyder undervisning i følgende fag:

• Zumba
  • Aerobic
  • Cykling
  • Fodbold

Peter Sebastian

kontor@vih.dk

Eksempel på tilbud

Vrå Højskole

Vrå

Musik. Teater. Dans.

På Vrå Højskole samarbejder vi med gymnasier og HF, der har musik som studieretning.

Vi tilbyder forskellige former for samarbejde:
- Sang, dans og teatersport for gymnasier og HF med fokus på musicalforberedelse.
- Sammenspil og vejledning som en del af eksamensforberedelse på studieretningerne.

Opholdet i Vrå kan variere fra en til tre dage, og gymnasierne er selv med til at sammensætte programmet.
Ud over musik-undervisning er der typisk mulighed for at deltage i koncerter, foredrag og andre sociale begivenheder på højskolen.

Vi tilbyder undervisning i følgende fag:

• Eksursion
  • Sammenspil