Find højskole

Alle højskoler i alfabetisk orden

Handicappede på Højskole

Børn med på lange kurser

Konference- og udlejningsfaciliteter

Søg højskole/forstander

Undervisningssamarbejder mellem højskoler og ungdomsuddannelser

Prøv en anderledes undervisningform. Læs mere om undervisningssamarbejder mellem højskoler og ungdomsuddannelser. Kontakt de enkelte højskoler for at aftale nærmere vedrørende indhold, overnatning, pris m.v.

Skole Fagkategori og beskrivelse Kontakt Info

Den Skandinaviske Designhøjskole

Randers

Kunst. Kreative fag.

På Den Skandinaviske Designhøjskole afholder vi jævnligt workshops for design- og billedkunsthold fra gymnasier rundt om i landet. Woskshoppen kan foregå hos os på højskolen, eller vi kan komme ud på jeres skole.

• Design
  • Arkitektur
  • Billedkunst

Janne

info@designhojskolen.dk

Grundtvigs Højskole

Hillerød

Samfund. Medier. Kreative fag.

Grundtvigs Højskole vil gerne samarbejde med jer og tilbyder særligt tilrettelagte undervisningsforløb om efteråret.

Vi lægger op til, at der både bliver tid til at lytte, tale og lære.

Vi tilbyder forløb inden for følgende fag:

• Samfundsfag/politik. Kan kombineres med studietur til Christiansborg, optagelse af Debatten i DR-Byen e.lign.
  • Musik. Kan kombineres med studietur til Rytmekons, Operaen, DR-koncerthus, Vega e.lign.
  • Mediefag. Kan kombineres med studietur til DR, Politiken, Forfatterskolen, World Press Photo e.lign.
  • Kunst. Kan kombineres med studietur til Frederiksborg Slot, Louisiana, SMK e.lign.

Anja Fjord

anja@grundtvigs.dk

Hadsten Højskole

Hadsten

Højskole generelt / almen højskole

Vi tilbyder forløb inden for følgende fag:

• Politik & Samfund
  • Idræt & Outdoor
  • Sundhed & Psykologi
  • Kunst & Kunsthåndværk
  • Musik & Sang
  • Kommunikation & Sprog
  • Journalistik
  • Politi

Der vil være mulighed for 2-dages program med overnatning på sovesal. Kontakt kontoret for nærmere info.

Malene Frost

info@hadstenhojskole.dk

Idrætshøjskolen Bosei

Præstø

Idræt. Sport. Gymnastik.

Vi tilpasser enkelt- eller flerdages programmer i samarbejde med Jer. Det kan fx være deltagelse i højskolens undervisning og foredrag, egenundervisning vores lærere, jeres helt eget program i vores faciliteter eller en kombination.

Vi tilbyder undervisning i følgede fag:

• Kampsport
  • Health & Fitness, Outdoor
  • Japansk og Koreansk
  • eSport
  • Meditation og yoga
  • Futsal

Vores erfarne team er klar til at bistå for at skabe det perfekte arrangement til netop Jer!. Flere gymnasielle uddannelsesinstitutioner, efterskoler, idrætsforeninger fra ind og udland samt private virksomheder er idag gæster i vores kursuscenter.

Charlotte

kursuscenter@bosei.dk

Vejle Idrætshøjskole

Vejle

Idræt. Sport. Gymnastik.

Vejle Idrætshøjskole vil gerne samarbejde med jer og tilbyder særligt tilrettelagte undervisningsforløb. Vi lægger op til en masse aktiviteter for krop og ånd. Og vi vil gerne tilpasse programmet efter jeres ønsker og behov.

• Zumba
  • Aerobic
  • Cykling
  • Fodbold

Peter Sebastian

kontor@vih.dk

Vrå Højskole

Vrå

Musik. Teater. Dans.

På Vrå Højskole samarbejder vi med gymnasier og HF, der har musik som studieretning.

Vi tilbyder forskellige former for samarbejde:
- Sang, dans og teatersport for gymnasier og HF med fokus på musicalforberedelse.
- Sammenspil og vejledning som en del af eksamensforberedelse på studieretningerne.

Opholdet i Vrå kan variere fra en til tre dage, og gymnasierne er selv med til at sammensætte programmet.
Ud over musik-undervisning er der typisk mulighed for at deltage i koncerter, foredrag og andre sociale begivenheder på højskolen.

• Eksursion
  • Sammenspil
  • Band
  • Elektronisk musik
  • Musical

Jeanne Ørvad

Telefon: 51721094

jeanne@vraahojskole.dk

Højskolen Snoghøj

Fredericia

Musik. Teater. Dans.

Følg dit talent. Kom på besøg på Højskolen Snoghøj og find ud af om musical, skuespil, film, instruktør og E-sport er noget for dig.

Kontakt os med jeres ønsker.

• Musical
  • Skuespil
  • Film
  • Instruktør
  • E-sport

Martin Elung-Jensen

Telefon:23603129

martin@xn--snoghj-fya.dk

Uldum Højskole

Uldum

Idræt. Kreative fag. samfund.

Uldum Højskole vil gerne præsentere jeres elever for et komprimeret højskoleophold over to dage. Vi kan både tilbyde, at jeres elever deltager i timerne sammen med vores elever, eller at vi laver et særligt tilrettelagt undervisningsforløb for jer.
Ud over undervisningen får eleverne mulighed for at deltage i morgensamling og et kulturarrangement eller foredrag.

Vi er en almen højskole uden linjer og kan tilbyde undervisning inden for områderne:

• Musik og teater
  • Idræt og svømning