Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Madkultur på Bornholm v/ Nikolaj Løngreen

Bornholms Højskole

Hønen eller ægget – maden eller kulturen… Hvad kommer først? Vi tager udgangspunkt i Bornholms historie og råvarer, hvor der er masser af godt stof at gå om bord i både til intellektet og smagsløgene. Smagen af Bornholm er meget mere end den røgede sild og vi skal smage os igennem de mange nuancer af fortid og nutid og også sammen kigge fremad i selskab med de lokale producenter, som vi kommer til at besøge undervejs. Desuden skal vi også forbi ”Gaarden”, som er Danmarks første madkulturhus og her blive klogere på samspillet mellem den Bornholmske og Ny Nordiske Madkultur. Der er blandt andet fisk, bær, urter og røg på programmet når vi går i køkkenet.

 


Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Livsstil
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 25.08.2019
Slutdato 31.08.2019

Hvor længe?

1 uge

Kataloger

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Familiekurser, 28. juli - 3. august, 1 uge
Emnekurser, 4. august - 10. august, 1 uge
Emnekurser, 4. august - 10. august, 1 uge
3483
Madkultur på Bornholm v/ Nikolaj Løngreen
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Livsstil
Madlavning
1 uge
1
1 uge
2019-08-25
25-08-2019
2019-08-31
31-08-2019
Åben
Emnekurser
Bornholm
Bornholms Højskole
Hønen eller ægget – maden eller kulturen… Hvad kommer først? Vi tager udgangspunkt i Bornholms historie og råvarer, hvor der er masser af godt stof at gå om bord i både til intellektet og smagsløgene. Smagen af Bornholm er meget mere end den røgede sild og vi skal smage os igennem de mange nuancer af fortid og nutid og også sammen kigge fremad i selskab med de lokale producenter, som vi kommer til at besøge undervejs. Desuden skal vi også forbi ”Gaarden”, som er Danmarks første madkulturhus og her blive klogere på samspillet mellem den Bornholmske og Ny Nordiske Madkultur. Der er blandt andet fisk, bær, urter og røg på programmet når vi går i køkkenet.  
Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/3483
https://bornholmshojskole.dk/kurser/
31
https://bornholmshojskole.dk/
Brede almene højskoler

Kontakt højskolen

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby

Telefon: 56 97 40 77
kontor@bornholmshojskole.dk
Forstander: Bernitta Bjørn Andersen