Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Svampe og Fermentering v/ Nikolaj Løngreen

Bornholms Højskole

I de gyldne efterårsfarver, går vi på svampejagt i Danmarks femte største skov, fermenterer efterårets forskellige grønsager og gør noget ved frugt, bær og urter. En del af kurset kommer til at foregå på Gaarden i Melsted, Danmarks første regionale madkulturhus. I løbet af ugen kommer du til at møde lokale producenter og du får lejlighed til at teste din nysgerrighed, udfordre dine sanser og prøve “kulinariske kræfter” med det, som naturen og årstiden byder på i små workshops i ugens løb. Vi inddrager de bornholmske råvarer, taler om bæredygtighed og forholder os aktivt til mad og det vi putter i munden og så dykker vi ned i madens kulturhistorie.


Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 15.09.2019
Slutdato 21.09.2019

Hvor længe?

1 uge

Kataloger

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 10. juni - 16. juni, 1 uge
Emnekurser, 23. juni - 29. juni, 1 uge
Emnekurser, 23. juni - 29. juni, 1 uge
Seniorkurser, 30. juni - 13. juli, 2 uger
3482
Svampe og Fermentering v/ Nikolaj Løngreen
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning
1 uge
1
1 uge
2019-09-15
15-09-2019
2019-09-21
21-09-2019
Åben
Emnekurser
Bornholm
Bornholms Højskole
I de gyldne efterårsfarver, går vi på svampejagt i Danmarks femte største skov, fermenterer efterårets forskellige grønsager og gør noget ved frugt, bær og urter. En del af kurset kommer til at foregå på Gaarden i Melsted, Danmarks første regionale madkulturhus. I løbet af ugen kommer du til at møde lokale producenter og du får lejlighed til at teste din nysgerrighed, udfordre dine sanser og prøve “kulinariske kræfter” med det, som naturen og årstiden byder på i små workshops i ugens løb. Vi inddrager de bornholmske råvarer, taler om bæredygtighed og forholder os aktivt til mad og det vi putter i munden og så dykker vi ned i madens kulturhistorie.
Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/3482
https://bornholmshojskole.dk/kurser/
31
https://bornholmshojskole.dk/
Brede almene højskoler

Kontakt højskolen

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby

Telefon: 56 97 40 77
kontor@bornholmshojskole.dk
Forstander: Bernitta Bjørn Andersen