Nordfyns Højskole

På Nordfyns Højskole tror vi på at du kan gøre en forskel, både for dig selv og for andre. Hos os kan du selv sammensætte dit skema så det passer til dine ønsker og interesser. Du kan fordybe dig og du kan styrke dit CV. Du skal vælge et A-fag og et B-fag inden du begynder. Når du er startet, kan du vælge mellem vores mange valgfag.

Maxresdefault

#BeTheChange

Nordfyns Højskole kan du være med til at gøre en forskel, både for dig selv og for andre.

Her kan du fordybe dig i fag uden at bekymre dig om eksamen, samtidig med at du står stærkere, hvis du vil søge ind på kvote 2 til en uddannelse.

Vi er en mangfoldig skole, der har elever fra mange steder i verden, med mange kulturer og mange forskellige baggrunde. Så hvis man er nysgerrig på nyt, så er Nordfyns Højskole det helt rigtige sted.

Unikt sammenhold

Et højskoleophold er en unik oplevelse der vil være med dig resten af livet. Du vil få mange nye venner, og knytte stærke bånd. Samtidig får du fuld valuta på det sociale, for på Nordfyns Højskole risikerer du aldrig at kede dig eller være alene. Vores engagerede medarbejdere brænder for højskole, og for at du får det bedste ud af dit ophold.

Lav dit eget ophold

Du sammensætter selv dit skema med et A-fag og et B-fag, så du får det optimale udbytte ud af dit højskoleophold. Ved længere ophold kan du skifte A- og B-fag for hvert semester, hvis du ønsker det.

Vi har udover hovedfagene også mange spændende valgfag, så der er rigtig mange valgmuligheder til at gøre dit ophold så spændende som muligt.

Vores kernefag

Bæredygtighed og økologi
Natur og Miljø
Dansk som 2. sprog
Forberedelse til Ungdomsuddannelser
Globalisering
International linie (undervisningssprog: engelsk)
Rejser (over 2 uger)
Livsstilsændring
Sundhed

Fag og emner

A-Fag

• WorldCampNordfyn - 1/2 højskole og 1/2 udlandsophold som frivillig. Kæmpeoplevelse der giver dig inidblik i NGO verdenen og styrker dit CV for fremtiden.
  • Sund Livsstil - Få en reboot og drop de dårlige vaner. Her kan du starte livsstilsændringer og opbygge en sund og aktiv livsstil.
  • Fodfæste - Er du fuldstændig sikker på, hvad du vil med dit liv? På Fodfæste giver vi værktøjer til at finde motivationen, så du kan komme igang med det gode liv og det du brænder for.
  • Dansk Sprog og Kultur - For folk der vil lære at tale dansk og lære om dansk kultur.
  • Personal Leadership - Lær at blive en god leder og skabe positiv forandring.
  • Livslinjen - Sund og Glad - Sund & aktiv livsstil, primært for handicappede.
  • Livslinjen - Musikmaskinen - Musik og sang, primært for handicappede.

B-Fag

Derudover har vi også mange spændende valgfag, blandt andet håndværksfag, madfag, motionsfag og mange flere. Dem kan du vælge når du kommer på skolen.

Her bor vi

Nordfyns Højskole er en hyggelig højskole beliggende i landsbyen Harritslev uden for Bogense på Fyn. Skolen har til huse i den tidligere landsbyskole fra 1914. På grunden er der bygget nyere elevboliger, hvor der i alt er plads til 75 elever på enkelt eller dobbeltværelser.

Nordfyns Højskole har fokus på livsstilsændring og sunde vaner - På  Nordfyns Højskole kan vi hjælpe med at få fodfæste i livet og blive klogere på sig selv. Vi kan hjælpe og vejlede til faglig og personlig fordybelse og til udvikling af nye færdigheder. Vi er en kærlig oase i et hektisk samfund - lad batterierne op her.

• Skolebilleder1
  • Skolebilleder2