Korte kurser

De kaldes ofte sommerkurser, men der er korte kurser hele året. Et kort kursus er for dig, der vil bruge en uge eller to på at dyrke dine interesser.

Forside -karrusel -kortkusus -u -txt
Et kort kursus kan være et forfriskende indspark i både fritids- og arbejdsliv

Find et kort kursus

Se listen over aktuelle korte kurser eller søg

Faglig forkælelse

Tag på et kort højskolekursus og bliv forkælet med undervisning i emner eller aktiviteter, der optager dig - eller som du gerne vil blive klogere på sammen med andre. For på et højskolekursus går det faglige og sociale fællesskab op i en højere enhed.

Du vil opleve, hvilken luksus det er at have adgang til dygtige undervisere, der brænder for deres fag, og som kan sammensætte et program, der giver dig masser af oplevelser og stof til eftertanke

Mange grunde til at tage på et kort kursus

Du vil blive forundret over, hvor meget du kan nå på bare én eller to uger. Mange bruger et kort højskolekursus som en inspiration i arbejdslivet, som et pusterum i uddannelsen, som en aktiv feriemulighed eller som en chance for at møde nye mennesker og udvide netværket.

Der er både plads til at se ind i sig selv og til at se på verden omkring os, og så er der masser af muligheder for at blive udfordret - hvad enten det drejer sig om at dyrke adventure sport eller at synge solo for første gang!

Dyrk dine interesser - se hvilke fag og emner, du kan beskæftige dig med

Forskellige typer af korte kurser

Emnekurser for alle voksne

Her kommer voksne i alle aldre, da det er emnet, der trækker - og bestemmer
aldersfordelingen. Kurserne er spredt ud over hele året, men størsteparten
finder sted i sommerhalvåret. Læs mere...

Søg i emnekurser for voksne

Familiekurser for voksne med børn

Kurserne er specielt tilrettelagt for voksne og børn. Her kommer traditionelle kernefamilier, enlige forældre med børn, bedsteforældre med deres børnebørn - eller alle tre generationer. Stort set alle familiekurser ligger i skolernes ferier. Læs mere...

Søg i familiekurser

Seniorkurser for ældre voksne

Disse kurser er for ældre mennesker, som foretrækker at være sammen med andre i samme aldersgruppe, dvs. 50+, efterlønsmodtagere og folkepensionister. En stor del af kurserne varer 14 dage, men der er også en del ugekurser. Læs mere...

Søg i seniorkurser

Rejsekurser for alle voksne

Efter et kort forberedende højskoleophold drager du på rejse med andre voksne i alle aldre. Søgeresultatet angiver bl.a. navn på rejsemål og hvor mange dage du er henholdsvis på højskolen og på rejsemålet. Læs mere...

Søg i rejsekurser

Mellemlange kurser

Et mellemlangt kursus er et mini-højskoleophold, som varer mellem 4 og 7 uger. De mellemlange kurser er for dig, som kan have svært ved at afsætte 5 måneder til et højskoleophold. Ofte er en del af deltagerne på disse kurser ikke helt unge. Et mellemlangt kursus afholdes tit parallelt med eller som en del af højskolens lange kursus.

Søg blandt de mellemlange højskolekurser her

 

Status og materialebestilling

Hvad betyder status?

  • "Fuldtegnet" betyder, at der ikke er flere pladser, men at man kan komme på venteliste ved at henvende sig til højskolen.
  • "Aflyst" betyder, at kurset ikke bliver til noget alligevel - enten p.g.a. for få tilmeldte eller fordi skolen har valgt at lave om på deres kurser.

Sådan får du materiale

Du kan bestille kursusmateriale om de enkelte kurser ved at klikke på "Bestil" ud for hvert kursus. Når du har samlet alt, hvad du gerne vil have sendt, skal du gå til din kurv og gennemføre bestillingsprocessen.

 

Find kurser og indhold
Find dit kursus 2017

Bestil fælleskatalog 2017 - og få det tilsendt gratis.

1-2 uger på højskole

Tilmeld nyhedsbrev

KATALOGBESTILLINGSe kurv
Du har ikke bestilt nogen kataloger
Luk kurven