Familiekurser for voksne og børn

Tid til fest, glæde og godt humør kombineret med fordybelse og kreativitet.

Familiekurser

Se aktuelle familiekurser

Familiekurser er specielt tilrettelagt for voksne og børn. Her kommer traditionelle kernefamilier, enlige med eller uden børn, bedsteforældre med deres børnebørn - eller alle tre generationer. Stort set alle familiekurser ligger i skolernes ferier.

I kan vælge et kursus med fælles aktiviteter for hele familien - fx friluftsliv, teater eller kunst. Andre kurser tilbyder studiekredse for de voksne, mens børnene leger, spiller musik eller dyrker sport, som passer til deres alderstrin.

Ekskursioner til egnens seværdigheder er et fast element. Og på den måde kan et højskolekursus være en glimrende måde at lære Danmark at kende på - både for børn og voksne.

Mange skoler har desuden specielle tilbud til teenagere som er meget populære. De kan bruge et familiekursus som introduktion til højskolelivet og en inspiration til senere at tage alene af sted.