SommerCamp

Tre ugers sommerhøjskole med studieforberedende fag, vejledning og fællesskab.

SommerCamp

Hvad er SommerCamp?

Har du lyst til at prøve at gå på højskole? På SommerCamp kan du i løbet af tre fantastiske uger prøve, hvad det vil sige at gå på højskole. Her får du både faglige udfordringer, nye venner og en masse gode oplevelser.

Hvem kan deltage

SommerCamp er målrettet unge, som endnu ikke har taget en ungdoms-
uddannelse. Det betyder, at du kun skal betale i alt 1500 kroner for
kurset, hvis du opfylder betingelserne for at deltage.

SommerCamp er målrettet unge med behov for et uddannelsesforberedende forløb. Kurset er støttet af midler fra Satspuljerne. Vær opmærksom på, at vi kun har et begrænset antal pladser på sommerCamp - 90 i alt. Du er derfor ikke garanteret en plads ved tilmelding. For elever, som tilmelder sig, efter de 90 pladser er optaget, er prisen 4500 kroner.

Forudsætninger for deltagere

For at deltage i Sommercamp skal du være indstillet på, at der er mødepligt og at deltage i al undervisning og aktiviteter med engagement og godt humør. Det kan godt betyde meget arbejde og lange skoledage. Til gengæld lover vi, at du får meget ud af dit ophold! Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt for skolen at tage specielle hensyn til religiøse højtider som fx Ramadan. Vi forventer, at elever på SommerCamp er parate og oplagte til at deltage i al undervisning.

Skoler med SommerCamp

Du kan deltage i SommerCamp på tre forskellige højskoler: Egå Ungdoms-Højskole, Rønde Højskole og Vejle Idrætshøjskole. Hver skole har valgt at lægge fokus på nogle forskellige fag. Det kan du læse mere om her i brochuren og på skolernes hjemmesider, så du kan finde den SommerCamp, der passer bedst til dig.

Vel mødt på højskole!

Læs mere i online-brochuren nedenfor, eller besøg skolernes hjemmesider:

Egå Ungdomshøjskoles hjemmeside

Rønde Højskoles hjemmeside

Vejle Idrætshøjskoles hjemmeside

Brochure om SommerCamp 2016

Læs brochuren i online-visning herunder eller download som pdf.