Lange kurser

Et langt højskoleophold er minimum 8 uger. Her får du overblik over hvilke fag og emner, du kan finde på højskolerne. Du kan teste dine interesser i vores interesseprofil og se hvad det koster at gå på højskole.

Find langt kursus

Find et langt højskolekursus

Et "langt kursus" er et højskoleophold, som varer mellem 8 og 40 uger. Et typisk højskoleophold varer 4-5 måneder.

Alle over 17½ år kan gå på højskole - størsteparten af eleverne er mellem 18 og 24 år gamle. På ungdomshøjskolerne er alderen mellem 16 og 19 år.

Du finder over 300 fag af vælge imellem

På nogle højskoler kan du tage fag som forberedelse til en uddannelse.

Prisen på et højskoleophold varierer og der er få muligheder for tilskud til et højskoleophold.

Er du interesseret i andres erfaringer med højskole, har vi film med højskoleelevers erfaringer.

Vi har også spurgt hvilken forskel højskole gjorde for en række kendte mennesker.

Find kurser og indhold