Kunst og kreative fag

Er du interesseret i design, tekstil, kunsthåndværk, fotografi, skulptur, installation, kunst, arkitektur, grafik.

Faggruppe - kunst
“Læreren tager mig seriøst, og jeg får lov til at præge undervisningen”. Louise Amalie, maleri

Fokus på håndens og kreativitetens fag

De danske højskoler tilbyder tilsammen undervisning i mere end 300 forskellige fag. Søg i fag på lange højskolekurser.

Et højskoleophold er et godt alternativ for dig, som har lyst til at fordybe dig i fag og emner uden for det traditionelle uddannelsessystem. Der findes et væld af tilbud indenfor maleri, akvarel, oliemaleri, grafik, design, arkitektur, gastronomi, tekstil, træ, læder, teoretiske kunstfag m.v.. Fagene kan kombineres med andre emner, så du fx både har kunst og journalistik.

Se lister med relevante højskoler med disse fag

Hvordan er kunst og kreative fag på højskole?

og hvordan er det at gå på højskole i det hele taget? Se filmen og få en fornemmelse.

Hør Alice historie om at gå på højskole.

Har du brug for inspiration?

Fortæl os hvad du interesserer dig for i kontaktformularen nedenfor. Så vil vi kontakte dig på mail og komme med forslag til relevante højskoler.

Find kurser og indhold

Hør også Alices historie