• Nye kataloger og kurser 2018

Publiceret 17-11-2017

Savner du inspiration til valg af et højskolekursus? Så download eller bestil de nye gratis højskolekataloger, eller søg efter et kursus i 2018.

• Glem at du skal lære

Publiceret 07-11-2017

Læringsglemsel er et begreb, der peger lige ind i hjertet af højskolen. At vi lærer bedst, når vi ikke er opmærksomme på, at vi lærer. Nu har ophavskvinden Lene..

• Nye bud på koblinger mellem bæredygtighed og pædagogik

Dannelse

Hvad der sker når det felterne pædagogik og bæredygtighed kobles sammen? Det, og mange andre interessante spørgsmål i feltet væredygtighed og bæredygtig er til..

• Seniorer blev klogere på højskolernes tilbud

Event

Højskolerne var søndag d. 29. oktober repræsenteret på PFA Pensions messe ”Det gode seniorliv”. Ca. 1000 nyligt pensionerede mødte op og blev inspireret til at..

• Unge flygtninge deler deres historier

Højskoleliv

Unge med flygtningebaggrund fortæller historier på scenen i Århus. De er blevet trænet i at mestre det levende ord på Hadsten Højskole. Deres fortællinger kan h..

• Grundtvig sender digt-pics til kollega

Publiceret 09-10-2017
    Dannelse

Højskolernes fader Grundtvig er taget under kærlig behandling af DR historie i forbindelse med Historien om Danmark. Se med i videoen, hvor han brokker sig over..

• Mindre blind på højskole

Publiceret 29-09-2017
    Højskoleliv

Cathrine Honoré går på Testrup Højskole. Ligesom alle de andre har hun interesser, der passer godt til højskolen. Hun falder godt ind og oplever at "blinde-ting..

• Højskoleelever sørgede for gang i gaden

Publiceret 27-09-2017
    Højskoleliv

På Vallekilde Højskole lærer en gruppe elever at arrangere større events og følge dem til dørs. I weekenden inviterede højskoleeleverne derfor lokalsamfundet me..

• Syng, spis og snak

Publiceret 19-09-2017
    Fællessang

Sang, mad og samtale skal bringe Danmark tættere sammen. Nyt initiativ vil med fællessang og fællesspisning bygge bro mellem forskellige befolkningsgrupper, ska..

• 5 film om at tage på sommerhøjskole i Danmark

Publiceret 13-09-2017
    Højskoleliv

Efteråret banker på døren, og selvom det ikke er længe siden august løb ud, savner du måske allerede de lune sommeraftner og feriestemningen. Tv2 Lorry viste he..

Nyhedsbreve

I HøjskoleNYT kan du ca. én gang om måneden læse aktuelle historier fra højskoleområdet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Søg i nyheder