• Grundtvig sender digt-pics kollega

Publiceret 09-10-2017
    Dannelse

Højskolernes fader Grundtvig er taget under kærlig behandling af DR historie i forbindelse med Historien om Danmark. Se med i videoen, hvor han brokker sig over..

• Mindre blind på højskole

Publiceret 29-09-2017
    Højskoleliv

Cathrine Honoré går på Testrup Højskole. Ligesom alle de andre har hun interesser, der passer godt til højskolen. Hun falder godt ind og oplever at "blinde-ting..

• Højskoleelever sørgede for gang i gaden

Publiceret 27-09-2017
    Højskoleliv

På Vallekilde Højskole lærer en gruppe elever at arrangere større events og følge dem til dørs. I weekenden inviterede højskoleeleverne derfor lokalsamfundet me..

• Syng, spis og snak

Publiceret 19-09-2017
    Fællessang

Sang, mad og samtale skal bringe Danmark tættere sammen. Nyt initiativ vil med fællessang og fællesspisning bygge bro mellem forskellige befolkningsgrupper, ska..

• 5 film om at tage på sommerhøjskole i Danmark

Publiceret 13-09-2017
    Højskoleliv

Efteråret banker på døren, og selvom det ikke er længe siden august løb ud, savner du måske allerede de lune sommeraftner og feriestemningen. Tv2 Lorry viste he..

• Kender du én der fortjener den højskolepædagogiske pris?

Publiceret 06-09-2017

Folkehøjskolernes Forening og Højskolebladet uddeler hvert år en pris, til en person eller institution, der har gjort noget særligt for det højskolepædagogiske..

• På højskole får man venner

Publiceret 04-09-2017
    Højskoleliv

Det er aldrig for sent at få nye venner og det er aldrig for sent at tage på højskole. Niels Hjøllund på 85 år er taget på højskole i en uge for at cykle sammen..

• Hele verden var på højskole

Publiceret 22-08-2017
    Politik

1000 unge fra 129 lande har brugt 10 højskoler som laboratorium for løsninger af verdens problemer og de var begejstrede for højskolen.

• Syng fællessang i 17 uger

Publiceret 22-08-2017
    Fællessang Event

Højskolerne er med i Danmarks Fællessang under Spil Dansk. Fra uge 34 og 17 uger frem synges 17 fællessange på skoler, arbejdspladser, klubber og i hjem over he..

• Højskoler tænker bæredygtigt

Publiceret 14-08-2017
    Politik Fag

1000 talentfulde unge er i denne uge samlet for at tænke store tanker om bæredygtighed med udgangspunkt i FNs bæredygtighedsmål. De skal sammen udvikle idéer,..

Nyhedsbreve

I HøjskoleNYT kan du ca. én gang om måneden læse aktuelle historier fra højskoleområdet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Søg i nyheder