• Syngspis-og-snak

Syng, spis og snak

Publiceret 19-09-2017

Sang, mad og samtale skal bringe Danmark tættere sammen. Nyt initiativ vil med fællessang og fællesspisning bygge bro mellem forskellige befolkningsgrupper, ska..

• Sommerlandet1170

5 film om at tage på sommerhøjskole i Danmark

Publiceret 13-09-2017

Efteråret banker på døren, og selvom det ikke er længe siden august løb ud, savner du måske allerede de lune sommeraftner og feriestemningen. Tv2 Lorry viste he..

• Hojpaed1170x600

Kender du én der fortjener den højskolepædagogiske pris?

Publiceret 06-09-2017

Folkehøjskolernes Forening og Højskolebladet uddeler hvert år en pris, til en person eller institution, der har gjort noget særligt for det højskolepædagogiske..

• Senior-højskole (1)

På højskole får man venner

Publiceret 04-09-2017

Det er aldrig for sent at få nye venner og det er aldrig for sent at tage på højskole. Niels Hjøllund på 85 år er taget på højskole i en uge for at cykle sammen..

• Unleash-lab-Grundtvigs

Hele verden var på højskole

Publiceret 22-08-2017

1000 unge fra 129 lande har brugt 10 højskoler som laboratorium for løsninger af verdens problemer og de var begejstrede for højskolen.

• Fællessang for alle

Syng fællessang i 17 uger

Publiceret 22-08-2017

Højskolerne er med i Danmarks Fællessang under Spil Dansk. Fra uge 34 og 17 uger frem synges 17 fællessange på skoler, arbejdspladser, klubber og i hjem over he..

• UNLEASH (1)

Højskoler tænker bæredygtigt

Publiceret 14-08-2017

1000 talentfulde unge er i denne uge samlet for at tænke store tanker om bæredygtighed med udgangspunkt i FNs bæredygtighedsmål. De skal sammen udvikle idéer,..

• Roskilde-festival-højskoler

Højskoleelever på Roskilde Festival

Publiceret 27-06-2017

Masser af højskoleelever sætter deres præg på året Roskilde festival. To campområder har højskoleånd i baggagen: Clean Out Loud arbejder på en renere festival o..

• flygtninge

Vi søger unge med flygtningebaggrund

Publiceret 26-06-2017

EFTERLYSNING: Højskolerne søger unge med flygtningebaggrund, der vil fortælle personlige historier.

• Gfaktor

Giv #Gfaktor til din næste

Publiceret 07-06-2017

Vi fangede selveste Grundtvig på Strøget, og han foreslår vi bruger et nyt hashtag #GFaktor. Giv GFaktor til din næste og mærk fællesskabet, siger han. Hør tale..

hojskole nyt

Nyhedsbreve

I HøjskoleNYT kan du ca. én gang om måneden læse aktuelle historier fra højskoleområdet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Søg i nyheder