Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Nyheder

 • Nye kataloger og kurser 2018

  Publiceret 17-11-2017

  Savner du inspiration til valg af et højskolekursus? Så download eller bestil de nye gratis højskolekataloger, eller søg efter et kursus i 2018.

 • Glem at du skal lære

  Publiceret 07-11-2017

  Læringsglemsel er et begreb, der peger lige ind i hjertet af højskolen. At vi lærer bedst, når vi ikke er opmærksomme på, at vi lærer. Nu har ophavskvinden Lene..

 • Nye bud på koblinger mellem bæredygtighed og pædagogik

  Publiceret 01-11-2017
  Dannelse

  Hvad der sker når det felterne pædagogik og bæredygtighed kobles sammen? Det, og mange andre interessante spørgsmål i feltet væredygtighed og bæredygtig er til..

 • Seniorer blev klogere på højskolernes tilbud

  Publiceret 01-11-2017
  Event

  Højskolerne var søndag d. 29. oktober repræsenteret på PFA Pensions messe ”Det gode seniorliv”. Ca. 1000 nyligt pensionerede mødte op og blev inspireret til at..

 • Unge flygtninge deler deres historier

  Publiceret 01-11-2017
  Højskoleliv

  Unge med flygtningebaggrund fortæller historier på scenen i Århus. De er blevet trænet i at mestre det levende ord på Hadsten Højskole. Deres fortællinger kan h..

 • Grundtvig sender digt-pics til kollega

  Publiceret 09-10-2017
  Dannelse

  Højskolernes fader Grundtvig er taget under kærlig behandling af DR historie i forbindelse med Historien om Danmark. Se med i videoen, hvor han brokker sig over..

 • Mindre blind på højskole

  Publiceret 29-09-2017
  Højskoleliv

  Cathrine Honoré går på Testrup Højskole. Ligesom alle de andre har hun interesser, der passer godt til højskolen. Hun falder godt ind og oplever at "blinde-ting..

 • Højskoleelever sørgede for gang i gaden

  Publiceret 27-09-2017
  Højskoleliv

  På Vallekilde Højskole lærer en gruppe elever at arrangere større events og følge dem til dørs. I weekenden inviterede højskoleeleverne derfor lokalsamfundet me..

 • Syng, spis og snak

  Publiceret 19-09-2017
  Fællessang

  Sang, mad og samtale skal bringe Danmark tættere sammen. Nyt initiativ vil med fællessang og fællesspisning bygge bro mellem forskellige befolkningsgrupper, ska..

 • 5 film om at tage på sommerhøjskole i Danmark

  Publiceret 13-09-2017
  Højskoleliv

  Efteråret banker på døren, og selvom det ikke er længe siden august løb ud, savner du måske allerede de lune sommeraftner og feriestemningen. Tv2 Lorry viste he..

Nyhedsbreve

I HøjskoleNYT kan du ca. én gang om måneden læse aktuelle historier fra højskoleområdet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Søg i nyheder