• Måltidet bringer os tættere sammen

Publiceret 18-12-2017
    Dannelse

I en tid med stress og jag er det vigtigt at mødes om maden. Stadig flere fællesspisninger og måltidsprojekter baner vejen for et stærkt sammenhold i befolkning..

• Fra højskole til guldvinder i StorySlam

Publiceret 13-12-2017
    Højskoleliv Event

Basir Khurrami flygtede fra Afghanistan, da han var barn. Siden har vejen ført ham forbi Vallekilde Højskoles journalistiklinje og et intensivt Story Slam-forlø..

• Unge omfavner nutidens fællesskaber

Publiceret 11-12-2017
    Dannelse

De yngre generationer er langt fra kun individualister, der stormer frem i verden for at booste deres egoer. Det viser forskning og unges egne erfaringer.

• En bæredygtig verden kræver et nyt natursyn

Publiceret 29-11-2017
    Dannelse Uddannelse

Hvis vi vil skabe en grønnere klode, er vi nødt til bedre at forstå, hvordan mennesket påvirker naturen. Her spiller unges mindset en hovedrolle.

• Vi længes efter fællesskaber på kryds og tværs

Publiceret 22-11-2017
    Fællesskab

Når vi træder ind i noget, der er større end os selv, bliver vi formet som mennesker. Det er morgensang og dans under åben himmel gode eksempler på.

• Fortsat fremgang for Højskolerne

Højskolerne i fortsat fremgang: 40 % flere elever på 10 år

Publiceret 22-11-2017
    Politik

Sidste skoleår var godt 10.000 elever på et af højskolernes lange ophold. Det er en stigning på mere end 40 % over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Kultur..

• Hvad nu hvis du ikke valgte rigtigt?

Publiceret 21-11-2017
    Højskoleliv Uddannelse

Det er aldrig for sent at vælge om. Thea Maria Lang var engang sygeplejerske, nu er hun på højskole for give livet en ny retning.

• Nye kataloger og kurser 2018

Publiceret 17-11-2017
    Højskoleliv Højskolekurser

Savner du inspiration til valg af et højskolekursus? Så download eller bestil de nye gratis højskolekataloger, eller søg efter et kursus i 2018.

• Glem at du skal lære

Publiceret 07-11-2017
    Uddannelse

Læringsglemsel er et begreb, der peger lige ind i hjertet af højskolen. At vi lærer bedst, når vi ikke er opmærksomme på, at vi lærer. Nu har ophavskvinden Lene..