• Fortsat fremgang for Højskolerne

Højskolerne i fortsat fremgang

Publiceret 22-11-2017
    Pressemeddelelse

Sidste skoleår var godt 10.000 elever på et af højskolernes lange ophold. Det er en stigning på mere end 40 % over de sidste 10 år.

• Hvad nu hvis du ikke valgte rigtigt?

Publiceret 21-11-2017
    Højskoleliv

Det er aldrig for sent at vælge om. Thea Maria Lang var engang sygeplejerske, nu er hun på højskole for give livet en ny retning.

• Nye kataloger og kurser 2018

Publiceret 17-11-2017
    Højskoleliv

Savner du inspiration til valg af et højskolekursus? Så download eller bestil de nye gratis højskolekataloger, eller søg efter et kursus i 2018.

• Glem at du skal lære

Publiceret 07-11-2017

Læringsglemsel er et begreb, der peger lige ind i hjertet af højskolen. At vi lærer bedst, når vi ikke er opmærksomme på, at vi lærer. Nu har ophavskvinden Lene..

• Nye bud på koblinger mellem bæredygtighed og pædagogik