Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Højskolerne på Folkemødet - se program og menu

Udgivet 30-05-2017
Event

Nyd din morgenmad, dagens ret og god stemning i Højskolernes populære telt på Folkemødet. Se menu og program her.

Højskolernes Folkekøkken på Folkemødet

Program

Mad / Drikke kl. 8-20.

Fællessang / Debat kl. 9, 12, 15, 17, 20.

Koncerter / Bar til kl. 24 (02 torsdag)

Menu

Her kan du se hvad der serveres i Højskolerne Folkekøkken. Bemærk at vi ikke tilbyder catering eller reservationer. Er du alene på Folkemødet kan du dog booke bord ved Folkemødets Gæstebud , hvor du bl.a. kan spise sammen med formand for Højskolerne Lisbeth Trinskjær, SEO for GoMore Matias Møl Dalsgaard, Selina Juul fra Stop Spild af Mad og landsformand for URK Amilie Utzon.

Torsdag - Køkken: Odder Højskole

  • Bagt fisk med urter
  • Frikassé med smørbønner og tomat
  • Grillet squash
  • Friske urter og nøddeknas
  • Syltede løg

Menuen er gluten- og laktosefri. Mulighed for vegetarisk udgave. 

Fredag - Køkken: Ubberup Højskole

MORGENMAD

  • Yoghurt, hjemmelavet mysli
  • Bolle, ost, smør, marmelade
  • Frugt

Både laktose og glutenfri.

DAGENS RET

  • Risnudelsalat med sprøde grøntsager
  • Kylling
  • Peanutbuttersauce
  • Spidskål
  • Hjemmebagt flutes

Både laktose og glutenfri. Falafel i begrænset omfang til vegetarer.

Lørdag - Køkken: Suhrs Højskole

MORGENMAD

  • Koldskåls overnight oats med braiserede rabarber og sprød topping

DAGENS RET

  •  Taco med lammeköfte, grønt og rabarber-salsa.

Søndag - Køkken: Rødding Højskole

  • Yoghurt naturel med syltet fennikel og havtorn
  • Bagt æg a la sol over Gudhjem
  • Brunchpølse med frisk jordbærrelish
  • Blåskimmelost med bagte rababer og salte mandler
  • Mini rugbrød med mørk chokolade
  • Langtidshævet speltbolle
  • Smør

 Menuen består udelukkende af danske økologiske råvarer.

 

 

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies