• Højskoleambassadører satte fokus på den bæredygtige omstilling

Publiceret 06-09-2018
    Ambassadører

"Jeg synes at omstillingen til bæredygtighed er den vigtigste problemstilling, vi nogensinde har stået overfor." Sådan udtaler Emil, der har planlagt og afvikle..

• Stadig pladser på efterårets kurser

Publiceret 30-08-2018
    Højskolekurser

Mange højskoler har allerede budt velkommen til de første hold, men der er stadig pladser på et af efterårets mange kurser.

• Et åndehul på Ungdommens Folkemøde

Publiceret 29-08-2018
    Ambassadører Event Politik

Mød en masse højskoleelever på Ungdommens Folkemøde i Valbyparken. Otte højskoler er gået sammen om at skabe et åndehul på Folkemødet - som en markering af, at..

• Flere unge går på højskole

Publiceret 29-08-2018
    Højskoleliv

Højskolernes generalsekretær er glad. Der kommer nemlig flere unge på Højskole. Hvorfor? Forstanderne tror bl.a. det fordi højskolerne ikke er så præstationsori..

• Højskolerne på priden

Publiceret 28-08-2018

To entusiastiske højskoleelever fik igen i år samlet over 100 højskoleelever til fejring af mangfolkeligheden på Copenhagen Pride. Selv Grundtvig dukkede op.

• "Det er nemt at skabe fællesskaber gennem idræt"

Publiceret 27-08-2018
    Ambassadører

To højskoleambassadører satte i lørdags Svendborg i bevægelse med aktiviteter for både børn og voksne.

• "Jeg har helt oprigtigt fået en plan B i mit liv"

Publiceret 02-07-2018
    Højskoleliv Dannelse

REPORTAGE Højskolen er for mange et frirum fra uddannelsesræset og et åndehul til at dyrke egne interesser. Og i udåndingen opstår somme tider den tænkepause, d..

• Student 2018 - hvad nu?

Publiceret 26-06-2018

Tillykke til huen og eksamen. Hvad skal der så ske nu? Vi anbefaler selvfølgelig at tage på højskole, men anbefaler også at man finder det man er god til. I fem..

• Unge satte dagsorden på Folkemødet

Publiceret 25-06-2018