Højskolerne på Folkemødet 2019

Alle nuværende og tidligere højskoleelever er inviteret med Højskolerne til Folkemødet på Bornholm. Deltag i arrangementerne i Højskolernes Folkekøkken eller bliv frivillig.

Kom med Højskolerne til Folkemødet

Folkemødet på Bornholm løber af stablen d. 13.-16. juni 2019. Traditionen tro fyrer Højskolerne op under både debat og fest i Højskolernes Folkekøkken. Højskolerne tilbyder bustransport og overnatning i en kæmpe camp fyldt med nuværende og tidligere højskoleelever fra hele landet. Hvis du har lyst til at give et ekstra nap med, kan du også melde dig som frivillig. 

Se programmet for Højskolerne på Folkemødet

 

 • Højskolerne på Folkemødet 2019

 • Dét sker i Højskolernes Folkekøkken

 • Deltag i debatten

  Byd ind med dine spørgsmål til debatter i Højskolernes telt

 • Lækker mad fra folkekøkkenet

  Tre gange om dagen serveres der lækker mad i Højskolernes Folkekøkken

 • Festlige fester

  Om aftenen spiller livebands og DJs op til fest

 • Mød eksperterne

  Få nye perspektiver, når eksperter indenfor forskellige områder debatterer i teltet.

Bliv frivillig for Højskolerne

Højskolerne har en gruppe af nuværende og tidligere højskoleelever, der bidrager som frivillige på Folkemødet.  De frivillige løser både praktiske opgaver, hjælper Højskolerne med SoMe og presse, eller bliver en del af debattørkorpset. De klædes godt på med redskaber til at være en god debattør eller til hvordan budskaber kan spredes på de sociale medier. De udvælger relevante debatter, hvor de kan være med til at præge dagsordenen.  

Bliv frivillig 

Bus og højskolecamp for nuværende og tidligere elever

Højskolerne sørger for transport med busser til omkring 500 tidligere og nuværende højskoleelever til Folkemødet. Højskoleeleverne bor i en særlig Højskolecamp, på et område, der er reserveret til unge deltagere på Folkemødet. Tilmeldingsfrist er d. 27. april, men vent ikke for længe - der plejer at være venteliste.

Tilmeld dig bus og camp

 

 

Det vigtigste, jeg tog med mig fra Folkemødet, var en fornyet følelse af, at alle der vil have indflydelse har mulighed for at gribe stafetten og sætte en ny dagsorden. Jeg føler nu klart en større motivation til at engagere mig i det politiske samfund. Det er derfor, man skal tage til Folkemødet.

Mette Urth Kristensen, tidligere højskoleelev

Stemningsfilm om Højskolerne på Folkemødet

Bemærk! Dette indhold kræver cookies for at blive vist korrekt.
Læs mere om cookies