Højskolernes Dag

På Højskolernes Dag den første lørdag i maj måned holder mange højskoler åbent hus, så du har mulighed for at fornemme stedet og stemningen på skolen.

Besøg en højskole

Højskolernes Dag finder sted hvert år i begyndelsen af maj måned. På dagen holder mange højskoler åbent hus eller inviterer på et måltid mad. Der er 70 højskoler i Danmark og de er spredt over hele landet.

Det er en oplagt mulighed for at opleve en højskole, fornemme stemningen og måske beslutte, om højskole er noget for dig og om du har fundet den rette højskole.

Besøg en højskole og mød de nuværende elever.

Du kan altid komme forbi

Højskolernes Dag er ikke den eneste mulighed for at komme på besøg. Du kan altid komme på rundvisning på en højskole. Du kan bare ringe til skolens kontor og bede om en rundvisning. På den måde får du mulighed for at mærke stemningen og møde både lærere og elever.

Se liste over alle højskolerne