Bliv klar til ungdomsuddannelse

Tre ugers højskole med studieforberedende fag, vejledning og fællesskab.

Tag på højskole og bliv bedre til dansk og matematik


Et intensivt læringsforløb er et højskolekursus med spændende aktiviteter, undervisning i dansk og matematik, fællesskab mm. Intensive læringsforløb er for dig, der gerne vil til optagelsesprøve på en
ungdomsuddannelse, og som samtidig har lyst til at møde nye mennesker og indgå i fællesskaber, du vil huske.

Hvem kan deltage

Intensive læringsforløb er målrettet unge, som endnu ikke har taget en ungdomsuddannelse, og som har behov for et uddannelsesforberedende forløb. Kurset er støttet af midler fra Satspuljerne. Prisen er derfor reduceret i forhold til et almindeligt højskolekursus 
For at komme på intensivt læringsforløb kræver det, at du skriver en ansøgning, som du sender til den skole, du gerne vil starte på. 

Forudsætninger for deltagere

Du skal være indstillet på, at der er mødepligt, og at du skal deltage i al undervisning og aktiviteter med engagement og godt humør. Det kan godt betyde meget arbejde og lange skoledage. Til gengæld lover vi, at du får meget ud af dit ophold!
Vi forventer, at elever på de intensive læringsforløb er parate og oplagte til at deltage i al undervisning.

Skoler med intensivt læringsforløb

Du kan deltage på tre forskellige højskoler: Højskolen Snoghøj, Ungdomshøjskolen ved Ribe og Vrå Højskole. Hver skole har valgt at lægge fokus på nogle forskellige fag, men dansk og matematik får man på alle højskolerne. Det kan du læse mere om her i brochuren og foreningens hjemmside, så du kan finde det forløb, der passer bedst til dig.

Vel mødt på højskole!

Læs mere i folderen nedenfor, eller besøg foreningens hjemmeside for mere viden

 

Hent folderen

... Og læs mere om højskoleophold med intensive læringsforløb

undefined