Intensive læringsforløb

Tre ugers sommerhøjskole med studieforberedende fag, vejledning og fællesskab.

Tag på højskole og bliv bedre til dansk og matematik


Et intensivt læringsforløb er tre ugers sommerkursus med spændende aktiviteter, undervisning i dansk og matematik, fællesskab mm. Intensive læringsforløb er for dig, der gerne vil til optagelsesprøve på en
ungdomsuddannelse, og som samtidig har lyst til at møde nye mennesker og indgå i fællesskaber, du vil huske.

Hvem kan deltage

Intensive læringsforløb er målrettet unge, som endnu ikke har taget en ungdomsuddannelse, og som har behov for et uddannelsesforberedende forløb. Kurset er støttet af midler fra Satspuljerne. Prisen er derfor kun 4500 kr for tre uger. 
For at komme på intensivt læringsforløb kræver det, at du skriver en ansøgning, som du sender til den skole, du gerne vil starte på. 

Forudsætninger for deltagere

Du skal være indstillet på, at der er mødepligt, og at du skal deltage i al undervisning og aktiviteter med engagement og godt humør. Det kan godt betyde meget arbejde og lange skoledage. Til gengæld lover vi, at du får meget ud af dit ophold!
Vi forventer, at elever på de intensive læringsforløb er parate og oplagte til at deltage i al undervisning.

Skoler med intensivt læringsforløb

Du kan deltage på tre forskellige højskoler: Egå Ungdoms-Højskole, Rønde Højskole og Vrå Højskole. Hver skole har valgt at lægge fokus på nogle forskellige fag, men dansk og matematik får man på alle højskolerne. Det kan du læse mere om her i brochuren og på skolernes hjemmesider, så du kan finde det forløb, der passer bedst til dig.

Vel mødt på højskole!

Læs mere i folderen nedenfor, eller besøg skolernes hjemmesider:

Egå Ungdomshøjskoles hjemmeside

Rønde Højskoles hjemmeside

Vrå Højskoles hjemmeside