Bagekursus - bag dig glad

Struer Fri Fag- og Højskole

Surdej, bagning og brød har i den grad indtaget de danske køkkener og ovne. Vi skubber med på den udvikling med et kursus, der i dobbelt forstand gør dig i stand til at hæve dine brød til et nyt niveau. Mød og lær kunsten af blandt andre surdejsentusiasten Benjamin Wolters fra Beansterbaker. Du:

  • Bager med surdej og får en med hjem
  • Får en uge med bageglæde og fællesskab
  • Vil få masser af opskrifter og inspiration
  • Lærer om smag, kvalitet og råvarer

Mange vil gerne med på ”surdejs-vognen”, men har bare ikke rigtig fået gang i det. De, men også mere erfarne, har på dette kursus mulighed for at få masser af inspiration og lære nye teknikker og opskrifter at kende.

Læs mere om kurset HER.

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning
Sundhed
Yoga
Medier Samfund Politik Rejser
Samfund

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 07.02.2021
Slutdato 13.02.2021

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Mellemlange, 8. november - 19. december, 6 uger
Emnekurser, 3. januar - 9. januar, 1 uge
Emnekurser, 10. januar - 30. januar, 3 uger
Seniorkurser, 31. januar - 6. februar, 1 uge
6154
Bagekursus - bag dig glad
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Livsstil
Madlavning
Sundhed
Yoga
Medier Samfund Politik Rejser
Samfund
1 uge
1
1 uge
2021-02-07
07-02-2021
2021-02-13
13-02-2021
Åben
Emnekurser
Vestjylland
Struer Fri Fag- og Højskole
Surdej, bagning og brød har i den grad indtaget de danske køkkener og ovne. Vi skubber med på den udvikling med et kursus, der i dobbelt forstand gør dig i stand til at hæve dine brød til et nyt niveau. Mød og lær kunsten af blandt andre surdejsentusiasten Benjamin Wolters fra Beansterbaker. Du: Bager med surdej og får en med hjem Får en uge med bageglæde og fællesskab Vil få masser af opskrifter og inspiration Lærer om smag, kvalitet og råvarer Mange vil gerne med på ”surdejs-vognen”, men har bare ikke rigtig fået gang i det. De, men også mere erfarne, har på dette kursus mulighed for at få masser af inspiration og lære nye teknikker og opskrifter at kende. Læs mere om kurset HER.
Skrænten 4, 7600 Struer
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/6154
72
http://www.struerhojskole.dk
Livsstilshøjskole

Kontakt højskolen

Struer Fri Fag- og Højskole
Skrænten 4
7600 Struer

Telefon: 97 85 08 22
mail@struerhojskole.dk
Forstander: Else Marie Markvorsen