Fra mark til mave - en kulinarisk rejse i, hvordan vores mad bliver til på godt og ondt

Jyderup Højskole

Kom med på en kulinarisk rejse, fra solens stråler sætter gang i spiring og vækst, til maden ligger på din tallerken. Vi oplever, diskuterer og udfordrer, hvordan maden vi spiser bliver til, og hvordan det rummer potentialet til den største sanselige nydelse men også store udfordringer for den verden vi lever i. 

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Natur og Miljø
Medier Samfund Politik Rejser
Globalisering
Internationale forhold
Samfund
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 02.08.2020
Slutdato 08.08.2020

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

4827
Fra mark til mave - en kulinarisk rejse i, hvordan vores mad bliver til på godt og ondt
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Natur og Miljø
Medier Samfund Politik Rejser
Globalisering
Internationale forhold
Samfund
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
1 uge
1
1 uge
2020-08-02
02-08-2020
2020-08-08
08-08-2020
Åben
Emnekurser
Sjælland
Jyderup Højskole
Kom med på en kulinarisk rejse, fra solens stråler sætter gang i spiring og vækst, til maden ligger på din tallerken. Vi oplever, diskuterer og udfordrer, hvordan maden vi spiser bliver til, og hvordan det rummer potentialet til den største sanselige nydelse men også store udfordringer for den verden vi lever i. 
Sølystvej 2, 4450 Jyderup
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/4827
70
https://www.jyderuphojskole.dk/
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Jyderup Højskole
Sølystvej 2
4450 Jyderup

Telefon: 59 22 44 80
info@jyderuphojskole.dk
Forstander: Poul Henrik Jensen