Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Gastronomi på Bornholm - svampe, bær, fermentering

Bornholms Højskole

 

Alt mens Bornholm klæ`r sig i gyldne efterårsfarver, går vi på svampejagt i Danmarks femte største skov, fermenterer efterårets forskellige grønsager og gør noget ved frugt, bær og urter. Kurset er blevet til i samarbejde med gaarden – Danmarks første regionale madkulturhus, og en del af kurset kommer til at foregå på gaarden i Melsted. I løbet af ugen kommer du til at møde lokale producenter og du får lejlighed til at teste din nysgerrighed, udfordre dine sanser og prøve “kulinariske kræfter” med naturens og årstidens fineste råvarer. Undervejs når vi også forbi udvalgte seværdigheder og kulturelle highlights på øen.

Her kan du se dagsprogrammet »


Emner for dette kursus

Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Naturen og Naturvidenskab
Naturen

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 16.09.2018
Slutdato 22.09.2018

Hvor længe?

1 uge

Kataloger

Er der plads?

Status: I gang/afsluttet

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil katalog for kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 2. maj - 6. maj, 1 uge
Emnekurser, 10. juni - 16. juni, 1 uge
1173
Gastronomi på Bornholm - svampe, bær, fermentering
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
Naturen og Naturvidenskab
Naturen
1 uge
1
2018-09-16
16-09-2018
2018-09-22
22-09-2018
translation missing: da.enumerize.defaults.status.ongoing_or_finished
Emnekurser
Bornholm
Bornholms Højskole
  Alt mens Bornholm klæ`r sig i gyldne efterårsfarver, går vi på svampejagt i Danmarks femte største skov, fermenterer efterårets forskellige grønsager og gør noget ved frugt, bær og urter. Kurset er blevet til i samarbejde med gaarden – Danmarks første regionale madkulturhus, og en del af kurset kommer til at foregå på gaarden i Melsted. I løbet af ugen kommer du til at møde lokale producenter og du får lejlighed til at teste din nysgerrighed, udfordre dine sanser og prøve “kulinariske kræfter” med naturens og årstidens fineste råvarer. Undervejs når vi også forbi udvalgte seværdigheder og kulturelle highlights på øen. Her kan du se dagsprogrammet »
Almindingsvej 35, 3720 Aakirkeby
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/1173
https://bornholmshojskole.dk/kurser/
31
https://bornholmshojskole.dk/
Brede almene højskoler

Kontakt højskolen

Bornholms Højskole
Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby

Telefon: 56 97 40 77
kontor@bornholmshojskole.dk
Forstander: Bente Larsen og Søren Voigt Juhl