Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Gourmet og gløder

Vestjyllands Højskole

Vi sætter fokus på den vilde natur og bruger de bedste råvarer, dem vi har lige ved hånden. Vi udforsker den kulinariske verden i naturen i både teori og praksis. Vi kræser om detaljerne og smagen. Vi skal på sanketure i eng, skov og ved havet samt arbejde med vilde og frie dyr, som vi sammen laver om til serveringer på ild og gløder. Vi dykker ned i gourmetkokkens teknikker, så du bliver i stand til at forvandle naturens råvarer til et symfoni af velsmag. Arbejdet foregår mest ude i det fri med de gamle teknikker. Du lærer at mestre ilden og de forskellige metoder, man bruger i madlavning. Måske gamle teknikker, men bestemt gastronomi på højt plan. Med gourmetkok Rasmus Schmidt.


Emner for dette kursus

Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 17.08.2019
Slutdato 23.08.2019

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 27. juli - 2. august, 1 uge
Emnekurser, 27. juli - 2. august, 1 uge
Emnekurser, 27. juli - 2. august, 1 uge
Emnekurser, 27. juli - 2. august, 1 uge
3564
Gourmet og gløder
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Madlavning
1 uge
1
1 uge
2019-08-17
17-08-2019
2019-08-23
23-08-2019
Åben
Emnekurser
Vestjylland
Vestjyllands Højskole
Vi sætter fokus på den vilde natur og bruger de bedste råvarer, dem vi har lige ved hånden. Vi udforsker den kulinariske verden i naturen i både teori og praksis. Vi kræser om detaljerne og smagen. Vi skal på sanketure i eng, skov og ved havet samt arbejde med vilde og frie dyr, som vi sammen laver om til serveringer på ild og gløder. Vi dykker ned i gourmetkokkens teknikker, så du bliver i stand til at forvandle naturens råvarer til et symfoni af velsmag. Arbejdet foregår mest ude i det fri med de gamle teknikker. Du lærer at mestre ilden og de forskellige metoder, man bruger i madlavning. Måske gamle teknikker, men bestemt gastronomi på højt plan. Med gourmetkok Rasmus Schmidt.
Velling , 6950 Ringkøbing
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/3564
http://www.kortekurser.dk
27
http://vestjyllandshojskole.dk/
Brede almene højskoler

Kontakt højskolen

Vestjyllands Højskole
Skraldhedevej 8
6950 Ringkøbing

Telefon: 96 75 37 77
kontor@vestjyllandshojskole.dk
Forstander: Anders Fogh Jensen