Jyderup, Forår 2021 - optag marts: Kunst, Musik, Skrivehold, Grøn Guerilla og Det Lille Jordbrug

• Elektronisk musik
  • Levende musik

• Dansk Sprog & Kultur
    Et danskkursus, hvor du også lærer om dansk historie og kultur.

• Skriveholdet

Åben
Sjælland
Jyderup Højskole
På Jyderup Højskole opmuntrer vi til at bryde de traditionelle rammer, og undersøge egne veje og muligheder. Der er højt til loftet og frihed til at skabe unikke fællesskaber med en mangfoldighed af forskellige mennesker.  Elektronisk musik  Vi har lydstudier til elektronisk musik, hvor du kan komponere og produce egen elektronisk musik på din computer.  Levende musik Afprøv dig selv og dine ideer på et lille musikhold, hvor vi skal skrive musik, komponere musik, producere og spille vores egen musik. Dansk Sprog & Kultur Et danskkursus, hvor du også lærer om dansk historie og kultur.   Skriveholdet Et lille, ambitiøst skrive-værksted med god tid til dig og din skrive-projekter og til at fordybe dig i litteraturen.   Kunst På kunst kommer du til at arbejde med din individuelle praksis i kunst. Samtidig har vi fokus på fællesskab, gruppedynamik og abstrakt tænkning i kunst.   Grøn Guerilla  Sæt gang i en grøn revolution til gavn for  natur og klima, mens du lærer at dyrke jord og have bæredygtigt? Du arbejder mest med dit linje fag, men breder dig ud i  valgfagene og forholder dig til omverden. Dine lærere er dedikerede og professionelle på både det faglige og det sociale.
Sølystvej 2, 4450 Jyderup
70