Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Mad på dansk – smagsoplevelser, gode råvarer, lokale producenter og højskole

Nørgaards Højskole

MAD PÅ DANSK

– smagsoplevelser, gode råvarer, lokale producenter og højskole

Danmark er verdenskendt for at producere fødevarer af meget høj kvalitet.

På dette kursus kommer du helt ind i maskinrummet hos lokale producenter og oplever, hvordan de producerer og forædler gode råvarer til smagsoplevelser i særklasse.

Vi skal besøge lokale producenter, høre deres historie, opleve stemningen og smage deres produkter.

  • det lille lokale ismejeri Møllevang

  • Jens Skovgaard og hans vineri Cold Hand Winery 

  • en af Danmarks førende økologiske grønsagsavlere Klaus Vestergaard 

  • det lokale Mammen Mejeri

  • ølsmagning 

Glæd dig til en skøn højskoleuge, som inspirerer alle dine sanser

Læs mere her


Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Have
Naturen
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Humanistiske fag og Sprog
Fortællinger
Historie
Kulturformidling
Lokalhistorie
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Produktdesign
Medier Samfund Politik Rejser
Innovation
Samfund

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 01.04.2019
Slutdato 06.04.2019

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset
3471
Mad på dansk – smagsoplevelser, gode råvarer, lokale producenter og højskole
Naturen og Naturvidenskab
Bæredygtighed og økologi
Have
Naturen
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Humanistiske fag og Sprog
Fortællinger
Historie
Kulturformidling
Lokalhistorie
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Produktdesign
Medier Samfund Politik Rejser
Innovation
Samfund
1 uge
1
2019-04-01
01-04-2019
2019-04-06
06-04-2019
Åben
Emnekurser
Østjylland
Nørgaards Højskole
MAD PÅ DANSK – smagsoplevelser, gode råvarer, lokale producenter og højskole Danmark er verdenskendt for at producere fødevarer af meget høj kvalitet. På dette kursus kommer du helt ind i maskinrummet hos lokale producenter og oplever, hvordan de producerer og forædler gode råvarer til smagsoplevelser i særklasse. Vi skal besøge lokale producenter, høre deres historie, opleve stemningen og smage deres produkter. det lille lokale ismejeri Møllevang Jens Skovgaard og hans vineri Cold Hand Winery  en af Danmarks førende økologiske grønsagsavlere Klaus Vestergaard  det lokale Mammen Mejeri ølsmagning  Glæd dig til en skøn højskoleuge, som inspirerer alle dine sanser Læs mere her
Vestre Ringvej 9, 8850 Bjerringbro
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/3471
http://nrgaard.dk/nrgaard/kortekurser/tilmelding/index.html
52
http://nrgaard.dk
Brede almene højskoler

Kontakt højskolen

Nørgaards Højskole
Vestre Ringvej 9
8850 Bjerringbro

Telefon: 86 68 23 00
adm@nrgaard.dk
Forstander: Karen Friis