Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

Madhistorie vs. Ny gastronomi

Suhrs Højskole

Dyk ned i råvarernes og madlavningens historie og få inspiration til enkle og velsmagende retter med kok Peter Nøhr og historiker Asmus Gamdrup.

Peter og Asmus har i flere år arbejdet sammen om måltidsløsninger og pop-up-restauranter i deres madfirma, Kost. De har sammen skrevet madbøgerne “KÅL” og “EGN”.

På kurset dykker vi ned i madhistorien med både hands-on i køkkenet og gennem foredrag og debatter. Vi skal fordybe os i madlavning og gastronomi ved brug af såvel kendte som glemte råvarer og arbejde ambitiøst med både smag, velsmag og kultur. Vi kommer til at arbejde med sommersæsonens bedste grøntsager, kød og fisk.

 

 


Emner for dette kursus

Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Madlavning
Kunst og kreative fag
Gastronomi

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 28.07.2019
Slutdato 03.08.2019

Hvor længe?

1 uge

Kataloger

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 30. juni - 6. juli, 1 uge
Emnekurser, 30. juni - 6. juli, 1 uge
Emnekurser, 7. juli - 13. juli, 1 uge
Emnekurser, 28. juli - 3. august, 1 uge
3682
Madhistorie vs. Ny gastronomi
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Kostomlægning
Madlavning
Kunst og kreative fag
Gastronomi
1 uge
1
1 uge
2019-07-28
28-07-2019
2019-08-03
03-08-2019
Åben
Emnekurser
Storkøbenhavn
Suhrs Højskole
Dyk ned i råvarernes og madlavningens historie og få inspiration til enkle og velsmagende retter med kok Peter Nøhr og historiker Asmus Gamdrup. Peter og Asmus har i flere år arbejdet sammen om måltidsløsninger og pop-up-restauranter i deres madfirma, Kost. De har sammen skrevet madbøgerne “KÅL” og “EGN”. På kurset dykker vi ned i madhistorien med både hands-on i køkkenet og gennem foredrag og debatter. Vi skal fordybe os i madlavning og gastronomi ved brug af såvel kendte som glemte råvarer og arbejde ambitiøst med både smag, velsmag og kultur. Vi kommer til at arbejde med sommersæsonens bedste grøntsager, kød og fisk.    
Pustervig 8, 1126 København K
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/3682
https://suhrs.dk/tilmelding/
63
http://www.suhrs.dk/
Fagspecialiserede højskoler

Kontakt højskolen

Suhrs Højskole
Pustervig 8
1126 København K

Telefon: 33 12 80 53
kontakt@suhrs.dk
Forstander: Lars Sonne-Hansen