Ølbrygning, øllets historie og højskole

Nørgaards Højskole

Kurset er for alle, men henvender sig primært til den “nye” brygger der har lidt eller ingen erfaring med ølbrygning.

I løbet af en uge vil vi give dig den viden du skal bruge for selv at lave kvalitetsøl mens du samtidigt lærer om øllets historie, regioner og kultur.

Du skal lære om øllets ingredienser såvel som forskellige brygmetoder og teknikker, så du selv kan træffe kvalificerede valg når du i fremtiden vil udvikle dine egne opskrifter.

 

Vi dykker ned i maltens og humlens univers, og ser på ingrediensernes betydning for smag, aroma og visuelle udtryk.    

 

Vi underviser i infusions- og dekoktionsmæskning m. “allgrain” ingredienser. D.v.s brygning med rigtigt malt og humle.

Læs mere klik her

Emner for dette kursus

Naturen og Naturvidenskab
Biologi
Bæredygtighed og økologi
Natur og Miljø
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Humanistiske fag og Sprog
Historie
Kulturhistorie
Medier Samfund Politik Rejser
Innovation
Samfund

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 01.11.2020
Slutdato 07.11.2020

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Alt optaget

Hvilken kursustype?

Emnekurser
Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

Emnekurser, 1. november - 7. november, 1 uge
Emnekurser, 1. november - 7. november, 1 uge
Emnekurser, 1. november - 7. november, 1 uge
Seniorkurser, 15. november - 21. november, 1 uge
5327
Ølbrygning, øllets historie og højskole
Naturen og Naturvidenskab
Biologi
Bæredygtighed og økologi
Natur og Miljø
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Ernæring
Madlavning
Kunst og kreative fag
Gastronomi
Humanistiske fag og Sprog
Historie
Kulturhistorie
Medier Samfund Politik Rejser
Innovation
Samfund
1 uge
1
1 uge
2020-11-01
01-11-2020
2020-11-07
07-11-2020
Alt optaget
Emnekurser
Østjylland
Nørgaards Højskole
Kurset er for alle, men henvender sig primært til den “nye” brygger der har lidt eller ingen erfaring med ølbrygning. I løbet af en uge vil vi give dig den viden du skal bruge for selv at lave kvalitetsøl mens du samtidigt lærer om øllets historie, regioner og kultur. Du skal lære om øllets ingredienser såvel som forskellige brygmetoder og teknikker, så du selv kan træffe kvalificerede valg når du i fremtiden vil udvikle dine egne opskrifter.   Vi dykker ned i maltens og humlens univers, og ser på ingrediensernes betydning for smag, aroma og visuelle udtryk.       Vi underviser i infusions- og dekoktionsmæskning m. “allgrain” ingredienser. D.v.s brygning med rigtigt malt og humle. Læs mere klik her
Vestre Ringvej 9, 8850 Bjerringbro
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/5327
http://nrgaard.dk/nrgaard/kortekurser/tilmelding/index.html
52
http://nrgaard.dk
Bred almen højskole

Kontakt højskolen

Nørgaards Højskole
Vestre Ringvej 9
8850 Bjerringbro

Telefon: 86 68 23 00
adm@nrgaard.dk
Forstander: Karen Friis