Politik & Filosofi – Studenterkredsens sommermøde, alle er velkomne

Emnekurser
Sjælland
Jyderup Højskole
Studenterkredsens Sommermøde 2021 holdes som vanligt i samarbejde med Jyderup højskole. Det handler om pollitik og filosofi, og vi er rundt om aktuelle og historiske emner, ofte ud fra et bestemt tema. Der vil være foredrag og debatter med nogle af tidens mest vidende, inspirerende og provokerende hoveder inden for temaet, samt udflugt og musikalske indslag. Kurset henvender sig til dig, der ønsker ny viden og oplysning om tidens vigtigste spørgsmål inden for politik og filosofi og er åben for nye synspunkter og andres meninger. Men at være gift med tiden kan ofte blive et ensomt ægteskab, derfor graver vi dybere og kommer længere rundt om tingene.
Sølystvej 2, 4450 Jyderup
Bred almen højskole