Roskilde Leadership X | Sommerkurser i ledelse

Emnekurser
Sjælland
Roskilde Festival Højskole
På Roskilde Festival Højskoles sommerkurser i ledelse får et grundlag for at agere som leder, hvad enten det er som frivillig, i lønnet job eller hvis du drømmer om at arbejde med kultur og ledelse. Der er et teoretisk og praktisk fokus på din personlige ledelse samt på organisation og ledelse i kulturbrancherne. Derudover arbejder vi med cases fra den virkelige vernden som vi har forberedt samt evt. konkrete problemstilling fra din hverdag. Vi tager på ekskursioner til relevante venues og organisationer for at lære deres arbejdsgange og erfaring. Sommerkurser i ledelse giver dig masser af inspiration, et menneskeligt boost samt din personlige håndbog med værktøjer og løsningsmodeller.
Basgangen 20, 4000 Roskilde
Bred almen højskole