Sommerkursus for voksne 2020

Idrætshøjskolen på Færøerne

Så er Sommerkurset for voksne unge her! 😊

Vi har fået et utal af henvendelser fra forældre og voksne, der godt kunne tænke sig at udfordre sig selv og opleve de forskellige aktiviteter vit laver på idrætshøjskolen. Nu får du muligheden for at tilmede dig en uges ophold hos os, hvor du kommer til at prøve aktiviteter som kajak, klatring, rapelling, ropeswing m.m. i den flotte Færøske natur.

Ud over sjov og adrenalinrus er målet med kurset, at deltagerne kommer ud af den hverdagsagtige rytme, hvor vi skaber rammer for personlig udvikling og socialt samvær. Hertil kommer der at være diverse foredrag fra interessante og inspirerende personer, der kommer til at dele af sin specifikke viden om f.eks. kost og træning, målbevidshed og succes og andre interessante emner. Vi slutter ugen af med et brag af en fest med 70'-tema og live musik. 

Det bliver en anderledes ferie på Færøerne pakket med udfordringer, træning, udvikling, foredrag, god mad og oplevelser for livet!


Hvor og hvornår:

Vágur, Suðuroy, Færøerne


Pris:
5.500 kr - alt inkluderet.


Tilmelding: https://www.his.fo/tilmelding-korte-kurser 
Ring: +298 282000 og høre mere.

Kom med, det bliver fedt!

Emner for dette kursus

Idræt Sport og Gymnastik
Adventure
Idræt og sport
Outdoor
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Krop og psyke
Livsstil
Selvudvikling
Sundhed
Naturen og Naturvidenskab
Naturen

Om kurset

Hvilken højskole?

Hvornår?

Startdato 22.06.2020
Slutdato 27.06.2020

Hvor længe?

1 uge

Er der plads?

Status: Åben

Hvilken kursustype?

Seniorkurser

Kataloger

Bestil materiale om kurset

Andre korte kurser

5428
Sommerkursus for voksne 2020
Idræt Sport og Gymnastik
Adventure
Idræt og sport
Outdoor
Sundhed Mad Livsstil og Spiritualitet
Krop og psyke
Livsstil
Selvudvikling
Sundhed
Naturen og Naturvidenskab
Naturen
1 uge
1
1 uge
2020-06-22
22-06-2020
2020-06-27
27-06-2020
Åben
Seniorkurser
Uden for Danmark
Idrætshøjskolen på Færøerne
Så er Sommerkurset for voksne unge her! 😊 Vi har fået et utal af henvendelser fra forældre og voksne, der godt kunne tænke sig at udfordre sig selv og opleve de forskellige aktiviteter vit laver på idrætshøjskolen. Nu får du muligheden for at tilmede dig en uges ophold hos os, hvor du kommer til at prøve aktiviteter som kajak, klatring, rapelling, ropeswing m.m. i den flotte Færøske natur. Ud over sjov og adrenalinrus er målet med kurset, at deltagerne kommer ud af den hverdagsagtige rytme, hvor vi skaber rammer for personlig udvikling og socialt samvær. Hertil kommer der at være diverse foredrag fra interessante og inspirerende personer, der kommer til at dele af sin specifikke viden om f.eks. kost og træning, målbevidshed og succes og andre interessante emner. Vi slutter ugen af med et brag af en fest med 70'-tema og live musik.  Det bliver en anderledes ferie på Færøerne pakket med udfordringer, træning, udvikling, foredrag, god mad og oplevelser for livet! Hvor og hvornår: Vágur, Suðuroy, Færøerne Pris: 5.500 kr - alt inkluderet. Tilmelding: https://www.his.fo/tilmelding-korte-kurser  Ring: +298 282000 og høre mere. Kom med, det bliver fedt!
Oyrarvegur 7, 900
https://basen.hojskolerne.dk/orders/course_catalogue/5428
https://www.his.fo/tilmelding-korte-kurser
76
https://www.his.fo/hjem
Idrætshøjskole

Kontakt højskolen

Idrætshøjskolen på Færøerne
Oyrarvegur 7
900

Telefon: 0029 8282000
info@his.fo
Forstander: Guðmundur Joensen